Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Φανταστικό χωριό στις Άλπεις

Perierga.gr - Lauterbrunnen
Το Lauterbrunnen είναι ένα εκπληκτικής ομορφιάς χωριό στις ελβετικές Άλπεις και το όνομά του σημαίνει πολλές πηγές. Έχει μόλις 2500 κατοίκους εκ των οποίων το 20% είναι ξένοι. Το περιβάλλον της περιοχής είναι φανταστικό με τη φύση να δείχνει το καλύτερό της πρόσωπο.
Το ποτάμι που διαρρέει το χωριό τροφοδοτείται από τα χιόνια που λιώνουν και το νερό του είναι πεντακάθαρο. Πολλές πηγές δημιουργούνται με τον ίδιο τρόπο, το λίώσιμο του χιονιού, γεμίζοντας την περιοχή με πανέμορφους μικρούς καταρράκτες.
Η κοιλάδα στην οποία είναι χτισμένο το Lauterbrunnen είναι από τις πιο βαθιές των Άλπεων, με πλάτος ενός χιλιομέτρου και ογκόδη βουνβά εκατέρωθεν να κόβουν την ανάσα.Perierga.gr - LauterbrunnenPerierga.gr - LauterbrunnenPerierga.gr - LauterbrunnenPerierga.gr - LauterbrunnenPerierga.gr - LauterbrunnenPerierga.gr - LauterbrunnenPerierga.gr - LauterbrunnenPerierga.gr - LauterbrunnenPerierga.gr - LauterbrunnenPerierga.gr - LauterbrunnenPerierga.gr - LauterbrunnenPerierga.gr - LauterbrunnenPerierga.gr - LauterbrunnenPerierga.gr - LauterbrunnenPerierga.gr - LauterbrunnenPerierga.gr - LauterbrunnenPerierga.gr - LauterbrunnenPerierga.gr - Lauterbrunnen
Perierga.gr - Lauterbrunnen





Δεν υπάρχουν σχόλια: