Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Μην τρώτε μπροστά από τον υπολογιστή

Αποθήκευση τροφίμων παραπάνω γραφείο, ή σε ένα συρτάρι του γραφείου, είναι κοινά στο γραφείο. Μέσο όρο οι γυναίκες το κάνουμε αυτό, μόνο σε περίπτωση που τυχόν πείνα στιγμή που σημειώθηκαν κατά το απόγευμα.
Ωστόσο, αν θέλετε να τα τρόφιμα σνακ, θα πρέπει να σας φέρει φαγητό στην καντίνα. Επειδή, σύμφωνα με έρευνα Νέα από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ, τρώει μπροστά από έναν υπολογιστή μπορεί να σας κάνει να τρώτε περισσότερες θερμίδες.
Σε πειράματα που πραγματοποιούνται από μια ομάδα ερευνητών, οι ερωτηθέντες που τα μάτια του, καθορίζονται σε υπολογιστή οθόνη κατά τη διάρκεια του φαγητού αισθάνονται λιγότερο ικανοποιημένοι σε σύγκριση με εκείνους που επικεντρώνεται στην ασφάλεια των τροφίμων.
Μισή ώρα μετά το φαγητό, η τάση αυτών των ερωτηθέντων για τσιμπολόγημα δύο φορές από εκείνους που δεν τρώνε σε πάγκο εργασίας.
«Τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης προσθέτει στοιχεία από το εργαστήριο μας ότι αντίληψη, τη μνήμη, την προσοχή και ειδικότερα, παίζει ρόλο στο καθορισμό της όρεξης και μερίδες τροφίμων σε ανθρώπους», εξήγησε ο επικεφαλής ερευνητής, δρ Τζεφ Brunstrom.
Εκτιμάται, η προσοχή που λαμβάνονται για την οθόνη του υπολογιστή όταν τρώτε μπορεί επίσης να αυξήσει την πρόσληψη τροφής μας καθ 'όλη την ημέρα. Όταν αυτό συμβαίνει κάθε μέρα, θα επηρεάσει η αύξηση του βάρους του σώματός σας.
Από διάφορες έρευνες στο παρελθόν έχουν επίσης δει ότι το στρες στο χώρο εργασίας έχουν σημαντική επίδραση κατά της δίαιτας κάποιου. University of Leeds, για παράδειγμα, διαπίστωσε ότι ακόμα κι αν τρώτε λιγότερο όταν είστε στρες, έχετε την τάση να είναι συχνές τσιμπολόγημα. Σνακ επιλεγεί επίσης τείνουν να είναι υψηλά σε ζάχαρη και λίπος.
Σύμφωνα με την ιατρική έρευνα, οι γυναίκες στην πραγματικότητα δεν τόσο συχνά όσο οι άνδρες οι οποίοι απολαμβάνουν το μεσημεριανό γεύμα στο γραφείο σας. Ακόμα κι έτσι, η επιλογή των γυναικών τροφίμων περισσότερο επηρεάζεται από το άγχος και ώρες πολλές εργασίες. Αυτό είναι που τους καθιστά πιο συχνή σνακ.
Tags: Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: