Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Η γυμνή αλήθεια της Ηλιάνας

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπορεί να γύρισε από τη Βραζιλία, όπου και πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός ομορφιάς Μις Υφήλιος, με άδεια χέρια όμως είναι βέβαιο ότι ήρθε για να…. μείνει στην ελληνική σόουμπιζ.
Όπως η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό STATUS…”ξυπνάει κάθε μέρα το πρωί στις 6 το πρωί. Στις 8 έχει ήδη ξεκινήσει δουλειά. Οπότε όταν γυρνάει στο σπίτι της, το μόνο που την νοιάζει είναι να πετάξει τα ρούχα της και να πέσει στο κρεβάτι για ύπνο”.
Η Ηλιάνα δεν είναι το κλασικό μοντέλο που ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση. “Δεν μου καίγεται καρφί να φαίνομαι ωραία. Δεν έχω τέτοια “θεματάκια” με την πάρτη μου” αποκαλύπτει η 23χρονη καλλονή και συνεχίζει “Τις περισσότερες φορές βγαίνω έξω με φόρμες και αθλητικά σχεδόν σαν λέτσος. Πώς να με φλερτάρουν έτσι οι άντρες; Οι άντρες δεν γυρίζουν καν να με κοιτάξουν.”


Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά από την “περιπέτεια” του διαγωνισμού “Μις Υφήλιος” ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Μιλάνο και να συνεχίσει την καριέρα της συμμετέχοντας σε επιδείξεις των μεγαλύτερων οίκων του εξωτερικού.









Δεν υπάρχουν σχόλια: