Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Παντρεύτηκαν 63 χρόνια μετά!

Μοιάζει σαν σενάριο κινηματογραφικής ταινίας και όμως είναι πραγματικότητα! Μια γυναίκα και ο άντρας της κατάφεραν τελικά να παντρευτούν μετά από 63 ολόκληρα χρόνια!
Πρώτη φορά συναντήθηκαν το 1947, όταν έμεναν στην ίδια γειτονιά στο Σάουθαμπτον. Τότε ήταν ακόμη έφηβοι, ενώ ο πατέρας της κοπέλας μπήκε εμπόδιο στη σχέση τους θεωρώντας ότι η κόρη του ήταν μικρή για να ασχολείται με έρωτες.
Έτσι αναγκάστηκαν να χωρίσουν και να καταλήξουν να κάνουν οικογένεια με άλλα άτομα. Ωστόσο, όπως λένε οι ίδιοι, δεν περνούσε μέρα που να μην σκέφτονται το εφηβικό ειδύλλιο εκείνης της εποχής. Όταν η γυναίκα του Bill πέθανε εκείνος έστειλε στην πρώτη αγαπημένη του μια φωτογραφία από την εποχή που οι δυο τους ήταν ζευγάρι.
Οι αναμνήσεις επανήλθαν στο προσκήνιο για την χωρισμένη Peggy, που αποφάσισε να έρθει σε επαφή με τον Bill. Έτσι βρέθηκαν ξανά μετά από τόσα χρόνια, ενώ από τότε είναι αχώριστοι.
«Αισθάνομαι σαν να μου έχει δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα. Τον σκεφτόμουν κάθε μέρα όλο αυτό το διάστημα και αυτός μου λέει ότι συνήθιζε να κοιτά μια παλιά μου φωτογραφία σκεπτόμενος τι κάνω», λέει η ηλικιωμένη γυναίκα.
Και μπορεί ο γάμος τους να άργησε τόσα χρόνια, οι δυο τους όμως ισχυρίζονται ότι είναι ακόμη και σήμερα ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο, όπως όταν ήταν νεαροί!






Δεν υπάρχουν σχόλια: