Επειδή έχετε βαρεθεί τις ίδιες σος με τις πράσινες σαλάτες σας και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο και...
ενδιαφέρον για τη παλέτα σας, η απάντηση έρχεται από τη Γαλλία.
Υλικά
5 κουταλιές της σούπας λευκό ξίδι
4 κουταλιές της σούπας φουντοκέλαιο
115 ml creme fraiche
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα Dijon
8 κουταλιές extra παρθένο ελαιόλαδο
λίγα φύλλα μαϊντανού
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
1. Ψιλοκόψτε τα φύλλα μαϊντανού
2. Βάλτε όλα τα υλικά μαζί σε ένα άδειο βάζο μαρμελάδας.
3. Ανακινείστε μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά σε ένα μείγμα.
4. Δοκιμάστε και προσθέστε ελαιόλαδο ή ξίδι, ανάλογα με τη γεύση που θέλετε να πετύχετε.
ενδιαφέρον για τη παλέτα σας, η απάντηση έρχεται από τη Γαλλία.
Υλικά
5 κουταλιές της σούπας λευκό ξίδι
4 κουταλιές της σούπας φουντοκέλαιο
115 ml creme fraiche
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα Dijon
8 κουταλιές extra παρθένο ελαιόλαδο
λίγα φύλλα μαϊντανού
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
1. Ψιλοκόψτε τα φύλλα μαϊντανού
2. Βάλτε όλα τα υλικά μαζί σε ένα άδειο βάζο μαρμελάδας.
3. Ανακινείστε μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά σε ένα μείγμα.
4. Δοκιμάστε και προσθέστε ελαιόλαδο ή ξίδι, ανάλογα με τη γεύση που θέλετε να πετύχετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου