Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Καλοκαιρινοί Έρωτες

Καλοκαιρινοί Έρωτες 1ο Μέρος
Τι επιφυλάσσει άραγε το φετινό καλοκαίρι για τα ερωτικά των ζωδίων;










Κριός






Μπορεί αυτό το καλοκαίρι να μην είναι ιδιαίτερα ερωτικό από την αρχή του, επειδή ο Κρόνος σας πιέζει από τον τομέα των σχέσεων, εδώ και αρκετό καιρό, όμως αναμένονται χαρές στον τελευταίο του μήνα. Πιο συγκεκριμένα στις 13 Ιουνίου, για σας 2ου δεκαημέρου ο Κρόνος έρχεται σε ορθή πορεία και σας καλεί να πάρετε τις τελικές αποφάσεις για μια σχέση ή ένα γάμο, αναλαμβάνοντας πλήρως τις ευθύνες σας απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Με τη σεληνιακή έκλειψη στις 15 Ιουνίου στον άξονα Τοξότη/Διδύμων, μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι με το σύντροφό σας, να χαράξετε από κοινού σχέδια κι αν είστε αδέσμευτοι, να κάνετε μια καινούρια γνωριμία. Αντίθετα η ηλιακή έκλειψη της 1ης Ιουλίου μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στα οποία εμπλέκονται οικογένεια και σύντροφος. Πιθανόν ο Ιούλιος μπορεί να είναι κρίσιμος μήνας για τον τομέα των σχέσεων, γιατί θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε οριστικά ό, τι σας έχει βασανίσει τον τελευταίο καιρό και να λειτουργήσετε βάσει της λογικής κι όχι του συναισθήματος. Παρόλα αυτά το φλερτ δε θα λείψει, ούτε η όρεξή σας να επικοινωνήσετε με τον ερωτικό σας σύντροφο, άσχετα αν τα πράγματα δεν είναι ιδανικά. Από τις 28 Ιουλίου, η Αφροδίτη περνά στο Λέοντα κι έτσι θα υποδεχθείτε τον Αύγουστο με μεγαλύτερη αισιοδοξία παρά τα προβλήματα που ενδέχεται να παρουσιαστούν σε άλλους τομείς της ζωής σας. Η ρομαντική ατμόσφαιρα, η προθυμία σας να το ρίξετε έξω, η έντονη ερωτική διάθεση που θα εκδηλώσετε για το άλλο φύλο θα μεταφέρει κάποιους από σας στην αγκαλιά του φτερωτού θεού.






Ταύρος






Το πέρασμα του Δία στο ζώδιό σας, από τις 4 Ιουνίου, σηματοδοτεί ένα πιο ευνοϊκό καλοκαίρι καθώς θα σας κατακλύσει αισιοδοξία και πιο έντονα συναισθήματα να δείτε τη ζωή σας από άλλη οπτική γωνία. Παράλληλα η Αφροδίτη μέχρι τις 8 και ο Άρης μέχρι τις 20, σας κάνει ακαταμάχητους, έτοιμους για νέα ξεκινήματα και βέβαια γοητευτικούς ώστε να συναρπάσετε το άλλο φύλο, όχι μόνο με τη βελτιωμένη εικόνα σας αλλά και το μαγνητισμό που εκπέμπετε. Το εξάγωνο Δία/Ποσειδώνα στις 9, θα ακολουθήσει αρκετό καιρό εσάς των πρώτων ημερών, για να βρείτε υποστήριξη από το σύντροφο σας σε ένα πολυπόθητο όνειρο που αφορά και τους δυο σας. Η παρουσία της Αφροδίτης στους Διδύμους εκτός του ότι μπορεί να σταθεροποιήσει μια εργασιακή σας θέση, θα σταθεροποιήσει και μια σχέση που σας δημιουργεί συναισθηματική ασφάλεια. Πιθανόν η έκλειψη της 1ης Ιουλίου να φέρει μια σχετική αναστάτωση με το οικείο περιβάλλον και να καθυστερήσει κάποια σχέδια που έχετε με το σύντροφό σας. Η θέση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο στις 4 Ιουλίου, εκτός από την ευχάριστη καθημερινότητα που πρόκειται να σας δώσει μέσα από γνωριμίες κι επαφές, προπάντων οικείες, δεν αποκλείεται σε ένα τέτοιο περιβάλλον να προκύψουν φλερτ αρκετά ενδιαφέροντα. Συνδυάστε καλοκαιρινές αποδράσεις έστω και ολιγοήμερες γιατί δεν αποκλείεται να γνωρίσετε κάποιον-α που θα σας κάνει να νιώσετε τυχεροί μαζί του. Παρά του ότι ο Αύγουστος θεωρείται πιεστικός σαν μήνας και τυχόν να φέρει κάποιες αναβολές στα σχέδια του καλοκαιριού, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή που ξεκινά από τις 3, θα υπάρξουν και όμορφες στιγμές, ίσως σε πιο στενό οικογενειακό κύκλο. Από τις 22, η Αφροδίτη από την Παρθένο υπόσχεται να σας χαλαρώσει και να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας. Αν είστε μόνοι, ένας έρωτας προκύπτει που θα σας αλλάξει την τωρινή σας πορεία.






Δίδυμοι






Παρότι ο Ιούνιος συνεχίζει να είναι ο μήνας των γενεθλίων σας και αρκετοί πλανήτες θα βρίσκονται στο ζώδιό σας, όπως ο Ερμής που θα σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς, η Αφροδίτη από τις 9, λαμπερούς και γοητευτικούς, έχετε να αντιμετωπίσετε τις εκλείψεις. Συγκεκριμένα στις 2, η ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους, θα βγάλει στην επιφάνεια όλα εκείνα που πιθανόν χρειάζεται να κάνετε για τον εαυτό σας ή τα κάνατε και δεν προσέξατε. Οι αποφάσεις σας θα πρέπει να είναι μετρημένες, αυτήν την εποχή, γιατί καθώς έρχεται και η επόμενη έκλειψη στις 15, απέναντι σας, μπορεί να σας επισημάνει ότι τα ζητήματα σχέσεων που είναι σημαντικά, θα πρέπει να τα βάλετε κάτω και να λειτουργήσετε κάτω από το πρίσμα της λογικής σκέψης, ώστε να προχωρήσετε με πιο ουσιαστικά βήματα. Αν είστε αδέσμευτοι μην επενδύσετε αυτήν τη περίοδο σε ένα καινούριο έρωτα. Επίσης από τις 22 Ιουνίου μέχρι στις 2 Αυγούστου, ο Άρης περνά στο ζώδιό σας, προσθέτοντας σας δυναμικότητα, σεξ απήλ κι έτσι η ερωτική σας ζωή λίγο πολύ θα γίνει συναρπαστική μέσα από την επικοινωνιακή σας δεινότητα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι όλοι θα είναι δεκτικοί απέναντί σας, με αποτέλεσμα να πέφτετε σε λάθη από τη φόρα που θα έχετε πάρει. Η έκλειψη του Ιουλίου ενδεχομένως να φέρει προβλήματα με τα οικονομικά ή με τις συναισθηματικές αξίες. Μην ανακατέψετε ερωτικές σχέσεις σ’ αυτά καθώς θα επηρεάσει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Εξάλλου ο Αύγουστος θα είναι ένα μήνας γεμάτος έξοδα και μπορεί να γίνει αιτία, ώστε τα έξοδα των διακοπών να σας βγάλουν από το παράθυρο και παράλληλα να δημιουργηθούν και οι ανάλογες προστριβές ή ασυνεννοησία με αγαπημένα πρόσωπα αφού και ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία μέχρι και τις 26/8.






Καρκίνος






Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους, στις 9 Ιουνίου, πιθανολογεί τη δημιουργία μυστικών σχέσεων. Προσέξτε βέβαια σε υποσχέσεις που δίνετε και κυρίως διαφυλάξτε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις γιατί ίσως ο επόμενος μήνας να είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. Ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου, θα αποδειχθεί σχεδόν όλο το καλοκαίρι σύμμαχός σας σε καινούριες γνωριμίες, έστω κι αν προέρχονται από το φιλικό σας περιβάλλον. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο, ειδικά αν είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Προς τα μέσα Ιουνίου, θα βρείτε τις ισορροπίες που χρειάζεστε στον τομέα των σχέσεων για να προχωρήσετε. Την 1η Ιουλίου η έκλειψη στο ζώδιό σας θα τονίσει ακόμα περισσότερο τις διαφορές που έχουν δημιουργηθεί σε μια σοβαρή σχέση σας και δεν αποκλείεται να σας υποχρεώσει ν’ αλλάξετε τακτική. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις που θα σας κοστίσουν. Παρόλα αυτά, από τις 4/7, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα συμβάλλει θετικά στην ερωτική σας ζωή, είτε εξομαλύνοντας τα κακώς κείμενα με το σύντροφό σας, είτε δίνοντας σας την ευκαιρία, όσοι είστε αδέσμευτοι, να δημιουργήσετε κάτι καινούριο. Δύσκολες μέρες για την προσωπική σας ζωή είναι στις 9 και 13. Η Πανσέληνος στις 15 σας φορτίζει σε σχέση με την οικογένειά σας, όμως καλείστε ακόμα μια φορά να μη δράσετε παρορμητικά. Ο Αύγουστος θα είναι ένας από τους πιο εκρηκτικούς μήνες του καλοκαιριού, αφού ο Άρης περνά στο ζώδιό σας κι από τη μια σας προσθέτει δύναμη και πρωτοβουλίες, όμως κάθε απότομη αντίδρασή σας μπορεί να προκαλέσει, εκτός από συγκρούσεις στα προσωπικά σας και ατυχήματα. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο κινδυνεύουν με ένα βίαιο χωρισμό, αφού τα νεύρα σας θα έχουν χτυπήσει κόκκινο.






Λέων






Ο Ιούνιος θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ένας αρκετά δραστήριος μήνας για την κοινωνική σας αλλά και την ερωτική σας ζωή, αφού οι καινούριες γνωριμίες μπορεί να σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Σ’ αυτό θα συμβάλλει η Αφροδίτη από τους Διδύμους, στις 9, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να φλερτάρετε φιλικά σας πρόσωπα ή να έρθετε πιο κοντά. Παρόλα αυτά, οι εκλείψεις του Ιουνίου μπορεί να βγάλουν στην επιφάνεια δυσαρμονικές καταστάσεις μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον. Ίσως θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποιες διαφορές που έχουν προηγηθεί με φιλικό σας πρόσωπο κι από την άλλη ο έρωτας ή τα παιδιά, που σαφώς είναι μέσα στα σχέδιά σας αυτόν τον καιρό, να δημιουργήσουν μη αναμενόμενες ανατροπές οι οποίες προέρχονται πάλι απ’ αυτό περιβάλλον. Πάντως από το τέλος του μήνα ο Ερμής περνά στο ζώδιό σας κι έτσι οι ιδέες σας θα εμπνεύσουν, ενώ η έκφρασή σας θα είναι πειστική κι αισιόδοξη. Από 3-26/8 η ανάδρομη κίνησή του, θα φέρει μπερδέματα στα προαναφερόμενα. Η ηλιακή έκλειψη την 1η Ιουλίου στον Καρκίνο, μειώνει τους ρυθμούς σας παράλληλα με την είσοδο της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο στις 4, σας κάνει πιο ρομαντικούς και παράλληλα ονειροπόλους. Έχετε ανάγκη να απαλλαχτείτε από θορυβώδεις πιεστικές καταστάσεις, επαναφέροντας στη μνήμη σας το ερωτικό σας παρελθόν. Μια εργασιακή σχέση που εμπεριέχει και το ερωτικό στοιχείο σας προβληματίζει έντονα. Τέλος Ιουλίου μέχρι 21 Αυγούστου, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας κι έτσι ξεκινά η πιο ερωτική περίοδος του καλοκαιριού, όπου θα λάμψετε δια της παρουσίας σας μαγνητίζοντας το άλλο φύλο. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες, η επιστροφή του Ποσειδώνα στον Υδροχόο σας καλεί να είστε αρκετά ρεαλιστές και να μην πετάτε στα σύννεφα με ένα σύντροφο που μοιάζει να είναι ιδανικός στα μάτια σας.






Παρθένος






Το ξεκίνημα του μήνα είναι ευνοϊκό για την ερωτική σας ζωή και για τα σχέδια που καταστρώνεται, τα οποία θ’ αρχίσουν να υλοποιούνται με την είσοδο του Δία στο ζώδιο του Ταύρου. Καινούριες γνωριμίες μπορεί να συμβάλλουν θετικά, όμως εκείνο που έχει σημασία για σας αυτό το διάστημα, είναι η επαγγελματική σας ζωή και η εικόνα που θα προβάλετε, ώστε να τραβήξετε τα βλέμματα των ανωτέρων σας. Εξάλλου όλο και κάποια φλερτ σ’ αυτό το περιβάλλον δε θα σας αφήσουν αδιάφορους. Αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες, η παρουσία του Ποσειδώνα, μειώνει κατά πολύ την τάση σας να βλέπετε τις σχέσεις μέσα από το πρίσμα της λογικής και δεν αποκλείεται να σας κατακλύσει έντονος ρομαντισμός αλλά και ουτοπιστική διάθεση. Η έκλειψη την 1η Ιουλίου και η Πανσέληνος στις 15, πιθανόν να ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα που έχουν σχέση με τα ερωτικά σας σχέδια και παράλληλα να πάψετε να είστε απόλυτα αγχωμένοι για το πώς πρέπει πορευτείτε με το ταίρι σας. Το μόνο πρόβλημα αυτής της εποχής είναι σαφώς τα οικονομικά, ειδικά αν εμπλέκεται και η ερωτική σας ζωή. Πάντως νέοι έρωτες ενδεχομένως να προκύψουν μέσα από φιλικό περιβάλλον. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο Λέοντα τέλος Ιουλίου αλλά και η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις αρχές Αυγούστου, θα δημιουργήσουν από τη μία ένα ερωτικό παρασκήνιο κι από την άλλη αρκετές καθυστερήσεις κι ασυνεννοησία με αγαπημένα πρόσωπα. Από τις 22, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας, επαναφέροντας την όρεξη σας να κατακτήσετε το άλλο φύλο, να φανείτε πιο ερωτικοί στα μάτια των άλλων και παράλληλα με τη Νέα Σελήνη στις 29 επίσης στο ζώδιό σας, να κάνετε μια καινούρια αρχή στην προσωπική σας ζωή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: