Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Διαβάστε την ανακοίνωση της Google για τα Blogs!

"Τι απογοητευτική ημέρα. Είμαστε πολύ λυπημένοι για το ότι δεν είχατε τη δυνατότητα να ...














δημοσιεύετε στο Blogger για τις προηγούμενες 20,5 ώρες.






Είμαστε σχεδόν κανονικά πίσω - μπορείτε να δημοσιεύσετε και πάλι, και τις επόμενες ώρες τα άρθρα και τα σχόλια που είχαν αφαιρεθεί προσωρινά θα αποκατασταθούν.






Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας ενώ εμείς διορθώνουμε αυτή την κατάσταση. Χρησιμοποιούμε Blogger για τα blogs μας, έτσι έχουμε αισθανθεί επίσης τον πόνο σας...














Δείτε ακριβώς τι συνέβη: Κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης εργασίας συντήρησης την Τετάρτη το βράδυ, παρουσιάστηκαν κάποια κατεστραμμένα αρχεία τα οποία επηρέασαν τη συμπεριφορά του Blogger. Από τότε, σε bloggers και σε αναγνώστες μπορεί να έχουν διάφορα προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων διακοπών στη λειτουργία, εξαφάνιση άρθρων, με αποτέλεσμα τα σφάλματα λειτουργείας.






Ένα μικρό υποσύνολο των χρηστών του Blogger (εκτιμούμε 0,16%) μπορεί να αντιμετωπίζει επιπρόσθετα προβλήματα ειδικά για στους λογαριασμούς τους. Χθες γυρίσαμε Blogger σε μια κατάσταση "προ-συντήρησης" και το βάλαμε σε λειτουργία "μόνο για ανάγνωση", ενώ ασχοληθήκαμε με την αποκατάσταση όλου του περιεχομένου. Αυτό είναι ο λόγος που δεν ήσασταν σε θέση να δημοσιεύσετε.






Έτσι, το επαναφέραμε σε στην έκδοση του Blogger της Τετάρτη 11 Μαΐου, οπότε τα μηνύματα σας από τότε έχουν αφαιρεθεί προσωρινά. Αυτές είναι οι θέσεις μας στην πρόοδο της αποκατάστασης.






Και πάλι, λυπούμαστε πολύ για τις επιπτώσεις στους δημιουργούς και τους αναγνώστες μας. Προσπαθούμε σκληρά για να διασφαλίσουμε το Blogger είναι πάντα στη διάθεσή σας για να μοιραστούν τις σκέψεις και τις απόψεις σας με τον κόσμο, και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να αποτρέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο και πάλι.














Posted by Eddie Kessler, Tech Lead/Manager, Blogger"


Δεν υπάρχουν σχόλια: