Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Γυμνή η κόρη του, εγκεφαλικό ο ροκ σταρ…

«Θα τη… σφάξω» έλεγε παλαιότερα ο ερμηνευτής του «Satisfaction» σε περίπτωση που θα εμφανιζόταν γυμνή στα περιοδικά η κόρη του. Αλλά αυτά, όταν ήταν λύκος και όχι τώρα που....


έγινε γερόλυκος και σιγά μη τον ακούσει η πεταχτούλα Lizzy, η οποία τα’ βγαλε φόρα παρτίδα για το Playboy του Ιουνίου.


Και εδώ που τα λέμε μαγκιά της και καμποϋλίκι της, διότι και το… ταλέντο της το σωματικό το διαθέτει και τη φωνή του πατέρα της δεν διαθέτει. Άρα η πορεία προς τη… δόξα είναι μονόδρομος και αντικατοπτρίζεται στη φράση «δια του γδύνεσθαι…».


Αλλά για να πούμε και του… πρεσβύωπα το δίκιο- καθ’ ότι ο Mick Jagger λόγω ηλικίας θα τη διαθέτει και ξανακαθ’ ότι λέει κι ο λαός μας «ου γαρ έρχεται μόνον το γήρας»- τώρα πήρε και την άδειά του η κορασίδα, προκειμένου να μη χτυπήσει δέκα εγκεφαλικά και μπουκωθεί στα… καρδιαζόλ.

Άλλωστε το έχει ξαναδεί το έργο αφού για το ίδιο περιοδικό είχε ποζάρει το 1985 και η μητέρα της Lizzy, Jerry Hall, και βέβαια χωρίς ρούχα… Το κουνελάκι κάτω από την κουνέλα θα πέσει…
Και… ξαναάλλωστε δεν είναι η μοναδική sexy εμφάνιση της γερολυκοθυγατρός, όπως τηράτε και παραπάνω από δημόσια εμφάνιση του… στήθους της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: