Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ο ξάδερφος πίσω από το πτώμα στη βαλίτσα

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της νεαρής γυναίκας από το Καζακστάν της οποίας το πτώμα είχε...
βρεθεί μέσα σε μια βαλίτσα στη χωματερή Ανω Λιοσίων. Δράστης της στυγερής δολοφονίας είναι ο πρώτος ξάδερφος της άτυχης γυναίκας, με τον οποίο διατηρούσε ερωτικό δεσμό εδώ και τρία χρόνια. Η 32χρονη τις τελευταίες ημέρες πριν από τη δολοφονία της είχε ζητήσει από τον ξάδερφό της να διακόψουν τον ερωτικό τους δεσμό, ο οποίος μάλιστα είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους των δύο οικογενειών τους. Η άτυχη γυναίκα είχε γνωρίσει άλλο άνδρα, ο οποίος μάλιστα είχε οικονομική επιφάνεια και είχε καταφέρει να τον ερωτευτεί. Μία ημέρα πριν τη δολοφονία της συναντήθηκε με τον ξάδερφό της στο σπίτι του προκειμένου να του πει να χωρίσουν.
Ο δράστης της άγριας δολοφονίας όταν την άκουσε να του λέει πως δεν πάει άλλο και πρέπει να χωρίσουν, αμέσως αντέδρασε και δεν δέχτηκε τα όσα του έλεγε η 32χρονη.
Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν, με αποτέλεσμα ο 29χρονος να χτυπήσει άσχημα στο πρόσωπο τη γυναίκα που είχε ερωτευτεί παράφορα και στη συνέχεια με μια ζώνη να τη στραγγαλίσει μέσα στο σαλόνι του σπίτι του.
Ο άνδρας από το Καζακστάν έβαλε το πτώμα της σε μια μεγάλη βαλίτσα και την πέταξε στα σκουπίδια, αφού πρώτα περίμενε να ακούσει τον ήχο από το απορριμματοφόρο του δήμου. Το πτώμα της 32χρονης καλλονής από το Καζακστάν το βρήκαν εργαζόμενοι στη διαλογή απορριμμάτων της χωματερής στα Ανω Λιόσια μέσα στη βαλίτσα και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία.
Ωστόσο οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν να εξιχνιάσουν και αυτό το έγκλημα, έπειτα από μεθοδικές έρευνες. Εντόπισαν τον ξάδερφο της άτυχης γυναίκας και τον προσήγαγαν στα γραφεία της υπηρεσίας τους.
Εκεί, έπειτα από εξαντλητική ανάκριση, ο 29χρονος «έσπασε» και ομολόγησε το έγκλημά του. Μάλιστα, είπε στους αστυνομικούς πως η ξαδέρφη του είχε πέσει σε «παγίδα» από τον νέο της δεσμό, καθώς ο άνδρας με τον οποίο είχε συνδεθεί ερωτικά θα την έσπρωχνε σταδιακά στην πορνεία. Ο δράστης, μετά την ομολογία του και τη δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω.


Δεν υπάρχουν σχόλια: