Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Διαβαστε την αγγελία της σέξι αεροσυνοδού.

Καυτή αεροσυνοδός της A***** φέρεται να έχει βάλει αγγελία σε ροζ site γνωριμιών διαφημίζοντας τις βίζιτες που προσφέρει.
Εντύπωση κάνει η ροζ αγγελία κοπέλας που υποστηρίζει οτι είναι αεροσυνοδός της A***** και έκανε την εμφάνιση της σε γνωστό site γνωριμιών. Δεν αποκλείεται να είναι θύμα εκδίκησης.
«Κορυφαια αεροσυνοδος καυτη χυμωδης εντυπωσιακη προσφερει παρεα και ανεπαναλιπες στιγμες αχαλινωτου παθους, συνοδεια σε....
επαγγελματικα ταξιδια και διανυκτερευσεις σε θεσσαλονικη κρητη και αθηνα σε v.i.p γεναιοδωρους επωνυμους κυριους κυριες και ζευγαρια..» γράφει η όμορφη κοκκινομάλλα αεροσυνοδός που φοράει μαντίλι της A*****.
Η ροζ αγγελία συνοδεύεται από το -αισθησιακό- όνομα της κοπέλας, καθώς και κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας.
Η φερόμενη ως αεροσυνοδός της A***** δηλώνει τόπο κατοικίας την Θεσσαλονίκη.
Τι έγινε ρε παιδιά, τόσο κακοπληρωμένες είναι πια οι αεροσυνοδοί;
Επειδή πάντως πολλά έχουν δει τα μάτια μας, δεν αποκλείεται το όλο θέμα να είναι στημένο ή ακόμα και υπόθεση εκδίκησης από πρώην σύντροφο. Γι’ αυτό και δεν δημοσιεύουμε προσωπικά στοιχεία της κοπέλας.
Το γεγονός οτι μέσα σε 24 ώρες δημοσιεύτηκαν τρεις ροζ αγγελίες με διαφορετικές φωτογραφίες της ίδιας κοπέλας είναι εξαιρετικά ύποπτο. Η εμπειρία από απάτες και ροζ υποθέσεις στο διαδίκτυο επιβάλει να κρατάμε πάντα μικρό καλάθι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: