Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Τζόρβας και Μήτρογλου στα «αζήτητα»


Πως από πρωτοκλασάτοι, έγιναν μαύρα πρόβατα στις ομάδες τους.


Πολύ κοντά στην έξοδο από τις ομάδες τους βρίσκονται οι Αλέξανδρος Τζόρβας και Κώστας Μήτρογλου. Η περίφημη ελληνοποίηση των ομάδων πήγε περίπατο από τους προπονητές της Ιβηρικής Χερσονήσου.


Ο Έλληνας γκολκίπερ έχει χάσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του αλλά κυρίως του κόσμου. Ο Αλέξανδρος Τζόρβας ήταν η μεγάλη αποκάλυψη του τριφυλλιού, καθώς αντικατέστησε τον "γκαφατζή" Μάριο Γκαλίνοβιτς χωρίς να χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Η κλίση του στην Εθνική ήταν θέμα χρόνου...


Οι μέτριες φετινές εμφανίσεις του όμως, σε συνδυασμό με τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του έχουν οδηγήσει των Φερέιρα να ψάχνει αντικαταστάτη του. Παρόλο που πίσω του βρίσκεται ο άπειρος Ορέστης Καρνέζης, ο προπονητής του θα τον βάλει στο ψυγείο.


Ο Αλέξανδρος Τζόρβας δείχνει να μην συμβιβάζεται με τον πάγκο και οι φήμες λένε ότι ήδη ψάχνει τον επόμενό σταθμό στην καριέρα του στο εξωτερικό...


Ο Ιανουάριος είναι κοντά....


Όσον αφορά τον Κώστα Μήτρογλου τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε του αποκάλυψε και επίσημα ότι δεν υπολογίζεται και τον παρότρυνε να βρει καινούργια ομάδα. Ο πιστολέρο του Ολυμπιακού εμφανίστηκε στο προσκήνιο μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την Εθνική Ελπίδων. Με αρκετή δουλειά κατάφερε να πάρει θέση βασικού στον Ολυμπιακού. Πλαισιωμένος από παίκτες όπως οι Κοβάσεβιτς Τζόρτζεβιτς και Γκαλέτι κατάφερε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να σκοράρει συχνά.


Η αγωνιστική κοιλιά της περασμένης σεζόν δεν άφησε ανεπηρέαστο τον Έλληνας επιθετικό. Η θέση του βασικού έχει χαθεί εδώ και καιρό από τους Μιραλάς και Πάντελιτς. Στην Εθνική ο Σάντος δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται.


Στα παραπάνω προσθέστε τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του Κώστα Μήτρογλου. Πότε δεν άρεσαν στον Ερνέστο Βαλβέρδε και στον Σωκράτη Κόκκαλη οι πανηγυρισμοί του νεαρού.


Μία καριέρα που έδειχνε να είναι στρωμένη με ροδοπέταλα στο Λιμάνι τερματίζεται άδοξα.


Για το τέλος αφήνω το άστοχο πέναλτι του νεαρού στην Κύπρο. Κατά τη γνώμη μου, ποτέ δεν συγχωρήθηκε από τη διοίκηση και τον κόσμο η επιπόλαια κίνησή του να εκτελέσει το πέναλτι, κάτι που οδήγησε στον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: