Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα κοκαϊνης στη σόουμπιζ

Γνωστό θεσσαλονικιό επιχειρηματία, ο οποίος έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ λόγω της σχέσης του με γνωστή τραγουδίστρια, κατονόμασε στην απολογία του ως τον άνθρωπο που τον έφερε σε επαφή με μεγαλέμπορο ναρκωτικών, ο 34χρονος κατηγορούμενος για διακίνηση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης.






Ο κατηγορούμενος, ο οποίος κρίθηκε τελικά προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη της 30ης Τακτικής Ανακρίτριας και του αρμόδιου εισαγγελέα, υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του ότι τον Αλβανό τού τον σύστησε γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας, ενώ υπέδειξε και τον χώρο (μια αποθήκη στο Παγκράτι) όπου πήγαινε και προμηθευόταν τα ναρκωτικά.






Σύμφωνα με τον ίδιο, η πληρωμή του ήταν η εξασφάλιση της δόσης του, καθώς είναι χρήστης από 15 ετών. Ακόμη, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι τα τηλέφωνα προς τους επώνυμους τηςshow biz τα έκανε κατόπιν προτροπής του Αλβανού. «Νιώθει χαρά που συνελήφθη γιατί είναι η ελπίδα του να σωθεί από τα ναρκωτικά» δήλωσε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, ο οποίος μάλιστα υπέβαλλε αίτημα στην Ανακρίτρια προκειμένου ο 34χρονος να μεταφερθεί στο Ψυχιατρικό Κατάστημα των φυλακών Κορυδαλλού, καθώς όπως υποστηρίζει ο εντολέας του πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα. Για το λόγο αυτό προσκόμισε στην ανακρίτρια και σχετικές γνωματεύσεις.






Σημειώνεται, ότι οι Αρχές αποδίδουν αρχηγικό ρόλο στον 34χρονο, ο οποίος όμως αρνήθηκε κάτι τέτοιο υποδεικνύοντας ως εγκέφαλο του κυκλώματος κοκαΐνης τον Αλβανό.Κρίνεται η …τύχη του «εγκεφάλου» της σπείρας ναρκωτικώνΤην …τύχη του φερόμενου ως «εγκέφαλου» κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης με αγοραστές γνωστά πρόσωπα της show biz κρίνουν αυτή την ώρα η 30η Τακτική ανακριτής και ο αρμόδιος εισαγγελέας.




Ο 34χρονος έμπορος αυτοκινήτων ο οποίος ολοκλήρωσε πριν από λίγη ώρα την απολογία του, αρνήθηκε-σύμφωνα με πληροφορίες- τον αρχηγικό ρόλο που του αποδίδουν οι διωκτικές αρχές, υποστηρίζοντας ότι είναι χρόνιος χρήστης ναρκωτικών και ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.





Μάλιστα, ο 34χρονος κατονόμασε ως «εγκέφαλο» της σπείρας έναν αλλοδαπό, Αλβανικής καταγωγής.

Οι υπόλοιποι τέσσερις της συμμορίας αναμένεται να απολογηθούν αύριο Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: