Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ


Η πλήρης γκάμα φρέσκων ελληνικών και ισπανικών ψαριών μας είναι διαθέσιμη όλο τον χρόνο και διαβαθμίζεται βάσει του καθαρού βάρους. Επιπλέον, η AVRAMAR προσφέρει την ευρύτερη γκάμα προϊόντων προστιθέμενης αξίας από την Ελλάδα και την Ισπανία, τα οποία μεταποιούνται βάσει των προδιαγραφών των πελατών της.
Απολεπισμένα, χωρίς βράγχια, καθαρισμένα/Φιλέτα/Μερίδες/Κοπές Butterfly/Προ-συσκευασμένα σε δισκάκια MAP/Individually Quick Frozen (IQF).Τα προϊόντα μας

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΓΚΡΙ ΒΡΑΧΥΠΤΕΡΟ

PAGRUS MAJOR

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ & ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ ΚΡΑΝΙΟΣ

ARGYROSOMUS REGIUS

ΕΛΛΗΝΙΚΟ & ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΛΑΒΡΑΚΙ

DICENTRARCHUS LABRAX

ΕΛΛΗΝΙΚΗ & ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΤΣΙΠΟΥΡΑ

SPARUS AURATA


ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΜΑΣ

Στην AVRAMAR παράγουμε υψηλής ποιότητας τσιπούρα, λαβράκι, κρανιό και φαγκρί βραχύπτερο στη Μεσόγειο. Μεγαλωμένα στα πεντακάθαρα, κρυστάλλινα νερά του φυσικού τους θαλάσσιου περιβάλλοντος, κάθε νόστιμο ψάρι είναι το αποτέλεσμα αφοσίωσης και πρότυπων πρακτικών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα
ελληνικά ψάρια μας

Η AVRAMAR προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα φρέσκων, υψηλής ποιότητας, ελληνικών ψαριών, όλο τον χρόνο, με συνέπεια και στις ποσότητες που επιθυμείτε, σε συνδυασμό με ασύγκριτη εξυπηρέτηση πελατών.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΑΡΙ

Τα
ισπανικά ψάρια μας


Η εκτροφή των ψαριών είναι η τέχνη μας. Συνδυάζουμε ισπανικές αλιευτικές παραδόσεις με τεχνολογία αιχμής, για να σας προσφέρουμε τα πιο υγιή, φρέσκα ψάρια. Εξερευνήστε την άριστη ποιότητα της γκάμας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: