Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Καταγγέλλουν εγκληματική ενέργεια ιδιοκτήτη σκάφους κατά πατέρα και του ανήλικου παιδιού του στο λιμάνι της Κορίνθου

Ποιος είναι αυτός ο ιδιοκτήτης σκάφους που λειτουργεί κατά αυτό τον τρόπο; Συνελήφθη; Που βρίσκεται τώρα; Κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος;
Από το Ινστιτούτο Καταναλωτών Κορινθίας αναφέρεται: «Μετά την εγκληματική ενέργεια ιδιοκτήτη σκάφους σε βάρος πολίτη-πατέρα και του ανήλικου τέκνου του την 18-10-2015, ως και αυτοψία που έγινε την 20-10-2015 σε ολόκληρο το χώρο του λιμένος Κορίνθου, αποστείλαμε έγγραφο στο Λιμενικό ταμείο Δήμου Κορινθίων, ως και τον Δήμαρχο Κορινθίων, με το οποίο τονίζουμε:
  1. Δεν έχετε τοποθετήσει πινακίδες απαγόρευσης στάθμευσης ΙΧΕ στον χώρο του λιμένος Κορίνθου, αν και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα σας έχει ζητηθεί και από το Λιμεναρχείο, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διενέξεις, διαπληκτισμοί και επεισόδια από παρανομούντες οδηγούς ΙΧΕ σε βάρος πολιτών που κάνουν την βόλτα τους, ως και επαγγελματιών του λιμένος Κορίνθου.
  2. Ομοίως, δεν έχετε τοποθετήσει πινακίδες απαγόρευσης εισόδου ΙΧΕ στον χώρο του λιμένος Κορίνθου, αν και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα σας έχει ζητηθεί και από το Λιμεναρχείο, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διενέξεις, διαπληκτισμοί και επεισόδια από παρανομούντες οδηγούς ΙΧΕ σε βάρος πολιτών που κάνουν την βόλτα τους, ως και επαγγελματιών του λιμένος Κορίνθου.
  3. Αποτέλεσμα των παραπάνω παραλείψεων σας ήταν και το παραπάνω εγκληματικό επεισόδιο σε ανηλίκου, όπου κινδύνευσε η ζωή του, αφού δεν γνώριζε κολύμβηση.
  4. Ομοίως, οι υπάλληλοι του Λιμεναρχείου Κορίνθου δεν μπορούν να κάνουν σωστά την εργασία τους σε βάρος των παρανομούντων οδηγών.
  5. Στην είσοδο του ευρύτερου χώρου του λιμένος και του χώρου του αγάλματος του Πηγάσου από την οδό Ερμού, η οποία ελέγχεται με μπάρα εισόδου-εξόδου, δεν υπάρχει πινακίδα απαγόρευσης στάθμευσης οχημάτων, με αποτέλεσμα πάρα πολλοί παραβάτες να παρκάρουν τα οχήματα τους ακριβώς πάνω στην είσοδο (σε επαφή με την μπάρα), με αποτέλεσμα ναπαρακωλύεται η σε περίπτωση ανάγκης είσοδος οχημάτων στον χώρο του λιμένος, ως και στο αλιευτικό καταφύγιο.
  6. Ομοίως  παρακωλύεται η είσοδος οχημάτων με άδεια στον χώρο του λιμένος.
Και ζητήσαμε εντός 10 ημερών να γίνουν οι νόμιμες ενέργειες, καθόσον είναι απαράδεκτη η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον χώρο του λιμανιού».
τρέλα
ΣΣ. Έγινε το απίστευτο αυτό περιστατικό σε βάρος πατέρα και του ανήλικου παιδιού από ιδιοκτήτη σκάφους στην Κόρινθο (τους πέταξε στη θάλασσα) και …δεν έχουν σηκωθεί και οι πέτρες; Ποιος είναι αυτός ο ιδιοκτήτης σκάφους που λειτουργεί κατά αυτό τον τρόπο; Συνελήφθη; Που βρίσκεται τώρα; Κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος; Γιατί αν προέβη σε αυτή την ενέργεια όλοι περιμένουν την παραδειγματική τιμωρία του! Για να δούμε…Κ.Ν

Δεν υπάρχουν σχόλια: