Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Καναδική Σφραγίδα σφαγή

Κάθε χρόνο, η καναδική κυβέρνηση δίνει κυνηγούς το πράσινο φως για να χτυπήσουν σε εκατοντάδες θάνατο χιλιάδων άρπα μωρού σφραγίδες. Κατά τη διάρκεια της σφαγής, το μωρό είναι σφραγίδες πυροβόλησε επανειλημμένα ή ρόπαλα. Sealers χτυπήσουν τα ζώα με συλλόγους και «τα hakapik" (μέταλλο-γάντζο μύτες κλαμπ) και σύρετε τις σφραγίδες -που είναι συχνά ακόμα τις αισθήσεις του, κατά μήκος των πάγων με άγκιστρα βάρκα.
Οι κυνηγοί εκτίναξη νεκρούς και πεθαίνουν σφραγίδες σε σωρούς και να αφήσει τα πτώματά τους να σαπίσουν στις πάγων, επειδή δεν υπάρχει αγορά για το κρέας φώκιας. Οι κτηνίατροι που έχουν διερευνήσει την σφαγή έχουν διαπιστώσει ότι οι κυνηγοί συνήθως αποτυγχάνουν να συμμορφωθούν με την καλή διαβίωση των ζώων του Καναδά πρότυπα.

Μωρό σφραγίδες είναι αβοήθητοι και δεν έχουν τρόπο να ξεφύγουν από κλαμπ σφραγίσεις ». Μια Washington Post άρθρο για την σφαγή σφραγίδα που περιγράφεται ως εξής: «[Α] σφραγίδα εμφανίζεται να λαχανιάζουν για τον αέρα, το αίμα τρέχει από τη μύτη της, καθώς βρίσκεται σε ένα παγετώνας πάγο. Όχι πολύ μακριά, ένα στεγανωτικό ακονίζει το μαχαίρι λεπίδα του. Η σφραγίδα φαίνεται να είναι αλώνισμα ως γούνα του είναι κομμένη από κορμό του ".
Η Christian Science Monitor έγραψε: «Οι λίγοι επιζώντες τρομοκρατημένος, άφησε να περάσει μέσα από το μακελειό. Οι σίγουρο αισχρολογίες και απειλές από τις σφραγίσεις, πυροβολισμοί ρωγμές απειλητικά στην απόσταση. Οι θλιβερή κραυγές των νεογνών? η απωθητική thuds των συλλόγων βρέχει κάτω σε μαλακή κρανία. Γέλιο Στόκοι »αντηχεί σε όλη πάγων."
Πολλές φώκιες που σκοτώνονται είναι ηλικίας 3 μηνών ή μικρότερα. Πολλοί δεν έχουν μάθει ακόμα πώς να κολυμπήσουν ή να φάει πρώτα στερεά γεύματα τους.
Η βιομηχανία σφράγιση ισχυρίζεται ότι σκοτώνει περισσότερους φώκιες λόγω της αυξημένης ζήτησης για γούνα . Παρά το γεγονός ότι οι ΗΠΑ απαγόρευσε την πώληση της γούνας φώκιας το 1972, κάποιος φοράει τη γούνα μινκ, κουνέλια, αλεπούδες, ή οποιοδήποτε άλλο είδος ζώου είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία ζήτησης για τη γούνα, το οποίο ωθεί καναδική κυνηγούς να σύλλογο περισσότερες φώκιες κάθε χρόνο. Στη συνέχεια, το 2009, η Ευρωπαϊκή Ένωση ψήφισε να σταματήσει την πώληση των προϊόντων φώκιας , και η Γερουσία των ΗΠΑ ενέκρινε ομόφωνα ψήφισμα της Γερουσίας των ΗΠΑ 84, ζητώντας τον άμεσο τερματισμό του ετήσιου σφαγή φώκιας.
Παρακαλείσθε να ενημερώσετε όλους γνωρίζετε για σκληρή σφαγή του Καναδά φώκιες και τους προτρέπω να επικοινωνήσετε με την καναδική κυβέρνηση να ζητήσει τον άμεσο τερματισμό αυτής της σκληρής σφαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: