Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Γέννησε κρυφά και πέταξε το μωρό από το παράθυρο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Γέννησε κρυφά και πέταξε το μωρό από το παράθυρο
Αυτή η ιστορία είναι το λιγότερο σπαρακτική. Σου ραγίζει την καρδιά… Δυστυχώς μερικά μωράκια βλέπουν το πιο άσχημο πρόσωπο αυτού του κόσμου πριν καλά καλά ανοίξουν τα ματάκια τους.
Μια 35χρονη γυναίκα στη Μαδρίτη κράτησε μυστική την εγκυμοσύνη της από τον περίγυρό της. Ούτε οι γονείς της αλλά ούτε και οι φίλοι της γνώριζαν ότι ήταν έγκυος. Δεν κατάλαβε κανείς το παραμικρό παρόλο που ήταν σε προχωρημένη πλέον εγκυμοσύνη.
Η Ισπανίδα που μένει με τους γονείς της στην ανατολική Μαδρίτη, γέννησε ολομόναχη ένα αγοράκι   και έκοψε μόνη της τον ομφάλιο λώρο, αφού δεν ήθελε να την αντιληφθεί κανείς. Αφού γέννησε, τύλιξε το μωρό στο παντελόνι της και το πέταξε από το παράθυρο της κουζίνας στο φωταγωγό της πολυκατοικίας της, από ύψος 2,2 μέτρων, σύμφωνα με την αστυνομία!
Δεν είχε σκοπό να πει τίποτα, ούτε καν στους γονείς της που ήταν μέσα στο σπίτι την ώρα του τοκετού της, αλλά λίγο αργότερα υπέστη βαριά αιμορραγία και τους ζήτησε να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο.
«Η γιαγιά του μωρού, λίγο αργότερα πήγε στο παράθυρο της κουζίνας και είδε το μωρό πεταμένο κάτω στο φωταγωγό. Ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και κάλεσε ασθενοφόρο.» δήλωσε η αστυνομία.
Όταν δύο αστυνομικοί κατέφθασαν στο σημείο βρήκαν το μωρό τυλιγμένο σε κουβέρτες, αλλά υπέφερε από υποθερμία χωρίς καρδιακό ρυθμό ή κανονικό ρυθμό αναπνοής. Το μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο της περιοχής όπου κατάφεραν να το επαναφέρουν και του παρέχουν ιατρική περίθαλψη.
Η γυναίκα συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας
Δημοσίευση σχολίου