Σάββατο, 5 Ιουλίου 2014

“Ορφανή” Φυτεία με 315 Δενδρύλλια Κάνναβης…

7

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στη Μεσσηνία

Κατασχέθηκαν -315- δενδρύλλια και ποσότητα κάνναβης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των καλλιεργητών

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκε σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας, φυτεία αποτελούμενη από -315- δενδρύλλια κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε επιχείρηση εξερεύνησης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκε χθες (3.7.2014) το πρωί, σε δύσβατη αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας, ειδικά διαμορφωμένος χώρος, στον οποίο καλλιεργούνταν -315- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,2 έως 1,5 μέτρο περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στο χώρο βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε, εξοπλισμός καλλιέργειας και ποσότητα κάνναβης, βάρους -175- γραμμαρίων.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται απο το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν τη φυτεία.

Δημοσίευση σχολίου