Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014

Κάντε σεξ για τη Δανία, χρειαζόμαστε παιδιά. Θα πάρετε και δώρα

Δείτε την καμπάνια ταξιδιωτικού γραφείου που δραστηριοποιείται και στη Δανία και προτρέπει σε τεκνοποίηση για το καλό της χώρας (Vid)
Μπορεί το σεξ να σώσει το μέλλον της Δανίας; Στη χώρα κάθε χρόνο γεννιούνται όλο και λιγότερα παιδιά και ο πληθυσμός βρίσκεται σε σταδιακή γήρανση. Η κυβέρνηση αδυνατεί να βρει τη λύση.
Από την άλλη, το 10% των παιδιών της Δανίας συλλαμβάνεται στις διακοπές. Κάπως έτσι, το ταξιδιωτικό γραφείο Thomas Cook καλεί τους Δανούς πολίτες να πηγαίνουν περισσότερο διακοπές και να κάνουν περισσότερο έρωτα για... τη σωτηρία του έθνους τους.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζονται άλλωστε, στις διακοπές τους οι βορειοευρωπαίοι κάνουν κατά 46% περισσότερο σεξ απ' ότι συνηθίζουν να κάνουν στα κράτη τους, δίνοντας ενδιαφέρον στην καθημερινότητα τους.
Το θέμα είναι ότι το εν λόγω ταξιδιωτικό γραφείο το πάει ένα βήμα παραπέρα. Ζητάει από τα ζευγάρια που κλείνουν τα ταξίδια τους μέσα από τις υπηρεσίες του να αποδείξουν ότι τεκνοποίησαν, παρουσιάζοντας θετικό τεστ εγκυμοσύνης με έπαθλο δώρα τριών ετών για τα μικρά τους.

Δημοσίευση σχολίου