Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Γυμνή με το μαϊμουδάκι να την θηλάζει εμφανίζεται η Λένα Παπαληγούρα στο καλαίσθητο εξώφυλλο του ΒΗmagazino... (φωτό)

Με ένα... πιθηκάκι στο γυμνό της στήθος, εμφανίζεται η ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα, κόρη του γνωστού πολιτικού και πρώην υπουργού Αναστάσιου Παπαληγούρα στο ένθετο περιοδικό του Βήματος, ΒΗΜΑGAZINO, που εκτάκτως κυκλοφορεί αύριο... Τι έχει συμβεί και η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να εμφανιστεί όπως τη γέννησε η μαμά της;
Η εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιός του θεάτρου, απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης την προηγούμενη εβδομάδα εξαιτίας της γυμνής εμφάνισής της σε θεατρική παράσταση και συγκεκριμένα στο εκρηκτικό και απαιτητικό έργο Blasted της Σάρα Κέιν.Η ταλαντούχα ηθοποιός, που έχει τιμηθεί και με το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη», είχε μείνει ξανά γυμνή για χάρη της τέχνης, στη σειρά «Σκλάβοι στα δεσμά τους».
Η υπόθεση του έργου
Δύο εκ πρώτης όψεως αταίριαστοι άνθρωποι, συναντιούνται σε ένα πολυτελές και απρόσωπο ξενοδοχείο της κεντρικής Αγγλίας. Ενα φαινομενικά ρομαντικό τετ α τετ, καταλήγει σε κλιμακούμενες πράξεις ψυχικής και σωματικής βίας, ενώ έξω από το συμβολικά ασφαλές περιβάλλον το δωματίου, μαίνεται ένας απροσδιόριστος πόλεμος. Μία τρομακτική έκρηξη αλλάζει τον ρου της ιστορίας και κάτω από τα ερείπια και τα σπαράγματα των σωμάτων, κάνει την εμφάνισή της η μία και μοναδική πραγματικότητα: η απελπισμένη δίψα των ανθρώπων για αγάπη και συντροφικότητα.
Πληροφορίες παράστασης
Θέατρο Πορεία, Τρικόρφων 3-5 & 3ης Σεπτεμβρίου 69 - Πλατεία Βικτωρίας. Τηλ. 210.8210991 & 210.8210082,
www.poreiatheatre.com. Παραστάσεις: Τετάρτη – Κυριακή στις 21:00. Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ κανονικό, 10 ευρώ φοιτητικό, νεανικό (κάτω των 24ων), ανέργων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: