Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Αυτοί αγόρασαν για 5 εκ. ευρώ την βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου στη Μύκονο!

Μία από τις μεγαλύτερες αγοροπωλησίες σημειώθηκε την τελευταία ημέρα του 2013 στο νησί των ανέμων, που μπορεί να μην το έχει αγγίξει ουσιαστικά η κρίση, αλλά στην πραγματικότητα δεκάδες χολιγουντιανών προδιαγραφών και τετραγωνικών εξοχικές κατοικίες γνωστών επιχειρηματιών και πρώην κοσμικών Αθηναίων πωλούνται σε τιμή ευκαιρίας σε Λιβανέζους, Εβραίους και Ινδούς κροίσους.




Αυτό που ελάχιστοι όμως γνωρίζουν είναι ότι το εξοχικό καταφύγιο που έχτισε στα μέσα της ένδοξης δεκαετίας του ’90 ο εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος στα Χουλάκια της Μυκόνου και τα τελευταία χρόνια ήταν υποθηκευμένο στην τράπεζα Eurobank, λόγω των γνωστών δανείων και οικονομικών προβλημάτων του ιδιοκτήτη της ΙΜΑΚΟ, αισίως πουλήθηκε. Αγοραστές, σύμφωνα με το spressonews.gr, του οικοπέδου-φιλέτο, με θέα το απέραντο γαλάζιο, και της διάσημης βίλας που ξεπερνά τα 1.500 τ.μ. και έχει γνωρίσει απίστευτες δόξες και χαρές είναι γκέι ζευγάρι Αγγλων κομμωτών που διαθέτουν αλυσίδα κομμωτηρίων στη Βρεττανία.

Η μεγάλη αγορά φημολογείται ότι ξεπέρασε τα 5.000.000 ευρώ, ποσό που βέβαια δεν εισέπραξε ο Πέτρος Κωστόπουλος ,αλλά η τράπεζα στην οποία ήταν υποθηκευμένο το ακίνητο, διαψεύδοντας έτσι και τις φήμες που ήθελαν τη Μαριάννα Λάτση να ενδιαφέρεται για τη βίλα προκειμένου να τη χαρίσει στον γιο της Πάρη Κασιδόκωστα.



Οι νέοι Αγγλοι αγοραστές του θρυλικού σπιτιού, που έχει φιλοξενήσει από την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο ώς τον Κώστα και τη Μαρίνα Λαλιώτη, λατρεύουν τη Μύκονο, την επισκέπτονται πολλά χρόνια και το καλοκαίρι του 2013 νοίκιασαν από γνωστή μεσίτρια το συγκεκριμένο σπίτι. Αμέσως το ερωτεύτηκαν και θέλησαν να το κάνουν δικό τους.

Η βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου στη περιοχή Χουλάκια συνορεύει με τα  εξίσου χολιγουντιανά εξοχικά των Πάνου Ζήνα και Σάμυ Φάις, χτίστηκε το 1995 από τον αρχιτέκτονα Θανάση Χατζηλάκο, με τον Πέτρο Κωστόπουλο όμως να έχει πάντα τον πρώτο λόγο. Μάλιστα τον Ιούνιο του 1996 στη φωταγωγημένη και εντυπωσιακά στολισμένη βίλα πραγματοποιήθηκε η γαμήλια δεξίωση της Τζένης και του Πέτρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: