Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Η AUTOVISION Κορινθίας στηρίζει το “Χαμόγελο του Παιδιού” και το “Ευθύμειο Κέντρο”

Η AUTOVISION Κορινθίας στηρίζει το “Χαμόγελο του Παιδιού” και το “Ευθύμειο Κέντρο”
Από τη διοίκηση του ιδιωτικού ΚΤΕΟ Κορινθίας Autovision αναφέρεται: «Η Διεύθυνση και το προσωπικό του της AUTOVISION – MOTOVISION  Κορινθίας πάντα ευαισθητοποιημένοι στα παιδιά και στα προβλήματα της κοινωνίας αποφάσισαν φέτος τις γιορτές να χαρίσουν χαμόγελα και ελπίδα σε δύο φορείς που κάνουν αγωνιώδη προσπάθεια να κρατηθούν ζωντανοί και που τους λείπουν ακόμη και βασικά αγαθά.
 Από την Δευτέρα 09 Δεκεμβρίου έως την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου για κάθε αυτοκίνητο που θα επισκεφθεί την επιχείρησή μας για τακτικό έλεγχο ΚΤΕΟ χαρίζουμε ένα ευρώ στα Παιδιά του Χαμόγελου του Παιδιού και του Ευθύμιου Κέντρου.

Επίσης στην είσοδο του ΚΤΕΟ έχει στηθεί ένα μεγάλο καλάθι αγάπης. Σας περιμένουμε να το γεμίσουμε με συσκευασμένα τρόφιμα μεγάλης διάρκειας ζωής που θα είναι η δική σας προσφορά και αγάπη.
Ελάτε να χαρίσουμε χαμόγελα, ελάτε να κάνουμε αυτές τις γιορτές λίγο πιο ανθρώπινες για τα παιδιά όλων μας, όλοι μαζί να βάλουμε ένα λιθαράκι για έναν καλύτερο κόσμο και να σας ευχηθούμε Χρόνια Πολλά και αυτές οι γιορτές να είναι η έναρξη μιας νέας ζωής  για όλα αυτά τα παιδιά που μας χρειάζονται!!!!».
Δείτε το σχετικό σποτάκι:

Δεν υπάρχουν σχόλια: