Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Βρήκαν αυτούς που έκλεβαν τους μετασχηματιστές στη Νεμέα- Πακιστανοί οι δράστες

Σε αστυνομικό δελτίο τύπου αναφέρεται: «Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, δεκατέσσερις περιπτώσεις κλοπής μετασχηματιστών της Δ.Ε.Η, στην ευρύτερη περιοχή της Νεμέας Κορινθίας.
Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών αλλοδαπών υπηκόων Πακιστάν, ηλικίας 27, 32 και 34 ετών αντίστοιχα, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και φθοράς, όλοι τους μέλη της εγκληματικής ομάδας που αφαιρούσε μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η στην Πελοπόννησο, η οποία εξαρθρώθηκε στα τέλη Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους (Σχετικό το από 30-1-2013 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας).
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από 25-10-2012 έως 17-01-2013, διέπραξαν δεκατέσσερις κλοπές μετασχηματιστών στην ευρύτερη περιοχή της Νεμέας Κορινθίας.
Η συνολική ζημία που προκάλεσε η δράση της εγκληματικής ομάδας στο δίκτυο της Δ.Ε.Η., υπολογίζεται ότι ξεπερνά τις -60.000- ευρώ.
Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας, για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: