Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Χρήση ναρκωτικών μπροστά από δημοτικό σχολείο της Πάτρας

Χρήση ναρκωτικών μπροστά από δημοτικό σχολείο της Πάτρας
Οι εικόνες σοκάρουν! Χρήστης ηρωίνης έχει βγάλει τα σύνεργα του θανάτου μπροστά σε δημοτικό σχολείο της Πάτρας και κάνει χρήση, 1 μέτρο μακριά από τα κάγκελα του προαυλίου όπου λίγο νωρίτερα είχαν βγεί οι μικροί μαθητές!


Συμβαίνει και το έχουν εντοπίσει δάσκαλοι και γονείς των μαθητών του δημοτικού σχολείου που στεγάζεται στη συμβολή της οδού Ρήγα Φεραίου και Σατωβριάνδου. Οι χρήστες έρχονται κυρίως από την πλατεία Oλγας, που βρίσκεται ένα τετράγωνο μακριά. Εκεί γίνεται το αλισβερίσι με τους διακινητές.


Οι πληροφορίες του pelop.gr θέλουν τους χρήστες να κρύβουν σύριγγες κι άλλα σύνεργα ναρκωτικών σε γλάστρες εμπορικών καταστημάτων της Ρήγα Φεραίου και από εκεί τα παραλαμβάνουν, αφού νωρίτερα τους τα έχουν αφήσει οι διακινητές.


Μέχρι και στους κάδους γίνεται διακίνηση. Τόσο οι χρήστες όσο και οι έμποροι γνωρίζουν ακόμη και τις ώρες αποκομιδής. Αφήνουν τις δόσεις σε κουτιά με χαρτομάντιλα ή άλλα και οι χρήστες περνούν και τα παραλαμβάνουν. Οπως ακριβώς και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το pelop.gr.


Χαρακτηριστικά στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται ο χρήστης τη στιγμή που κάνει... χρήση!


Γονείς και δάσκαλοι εκλιπαρούν για να σταματήσει αυτό το φαινόμενο. Τουλάχιστον, να μην συμβαίνει μπροστά στα αθώα μάτια παιδιών 7, 8 και 9 χρονών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: