Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

Σκύλος τους οδήγησε στο πτώμα του αφεντικού του


Δείτε το βίντεο που συγκίνησε τους αστυνομικούς οι οποίοι έψαχναν το άψυχο σώμα ενός 54χρονου άνδρα (Vid)
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, 54χρονος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του στην Ανθήλη Λαμίας, δίπλα στον Σπερχειό ποταμό.
Το πρωί της Παρασκευής, δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής περνώντας από αγροτικό δρόμο κοντά στο ποτάμι άκουσαν ένα σκυλί να τους γαβγίζει επίμονα. Λίγο πιο πέρα είδαν ένα αυτοκίνητο εγκαταλελειμμένο και έτσι αποφάσισαν να δουν τι συμβαίνει. Όταν μπήκαν μέσα στις φυλλωσιές και είδαν το κυνηγόσκυλο, εκείνο τους καλούσε πιο έντονα και άρχισε να κινείται προς το ποτάμι.
Ακολουθώντας το σκυλί βρέθηκαν σε ένα δέντρο δίπλα στον Σπερχειό, όπου υπήρχε ένα πτώμα. Ο νεκρός ήταν πυροβολημένος κάτω από το σαγόνι. Σχεδόν το μισό σώμα του ήταν μέσα στο ποτάμι. Ο άνδρας ήταν δεμένος με μια λεπτή τριχιά από ένα χοντρό κλαδί και γι' αυτό το λόγο δεν είχε παρασυρθεί από τα νερά του ποταμού.
Οι αστυνομικοί του εγκληματολογικού, αλλά και οι αξιωματικοί της αστυνομικής διεύθυνσης Φθιώτιδας, που βρέθηκαν στο σημείο, αφού εξέτασαν προσεχτικά όλα τα στοιχεία και έκαναν αυτοψία του χώρου, απέκλεισαν αρχικά την εγκληματική ενέργεια.
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Ανθήλη, ενώ οι γείτονες όπως είπαν είχαν να τον δουν από την Τρίτη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όση ώρα είχαν δεμένο το σκυλί σε δέντρο κοντά στο σημείο, εκείνο συνεχώς "έκλαιγε", ενώ όταν προσπάθησαν να το πάρουν, το σκυλί αντιστεκόταν και ήθελε να πάει εκεί που ήταν νεκρό το αφεντικό του.
 

Σκύλος τους οδήγησε στο πτώμα του αφεντικού του από
Δημοσίευση σχολίου