Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Φωτογραφίες μέσα από τη φυλακή: Οι όμηροι του Αλκέτ Ριζάι


Ο Αλκέτ Ριζάι εξακολουθεί να κρατά ομήρους στις φυλακές Μαλανδρίνου. Χωρίς αποτέλεσμα η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων. Φωτογραφία μέσα από τη φυλακή έδωσαν στη δημοσιότητα τα αλβανικά ΜΜΕ (Vid +Pic)
Συνεχίζεται το θρίλερ στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου ο βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι, κρατά ομήρους. Αλβανικά ΜΜΕ,  δημοσίευσαν φωτογραφία μέσα από τη φυλακή.
Ο Αλκετ Ριζάι κρατάει πέντε από τους έξι ομήρους, καθώς ένας εξ αυτών κατάφερε να ξεφύγει όταν ο βαρυποινίτης προσπάθησε από τον διάδρομο του θυρωρείου να βγει στο προαύλιο των φυλακών.
Τότε οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με προειδοποιητικούς πυροβολισμούς στον αέρα και με τη ρίψη καπνογόνων ανάγκασαν τον Αλκέτ Ριζάι να επιστρέψει και πάλι στο θυρωρείο.
Μέσα σε αυτόν τον πανικό που δημιουργήθηκε ο σωφρονιστικός υπάλληλος κατάφερε να διαφύγει. Οι υπόλοιποι σωφρονιστικοί υπάλληλοι οι οποίοι δεν κρατούνται όμηροι διέφυγαν μέσω ενός γερανού της πυροσβεστικής από ένα σημείο των φυλακών από το  οποίο δεν είχε ορατότητα ο Ριζάι.

Παράλληλα ο σωφρονιστικός υπάλληλος που κατάφερε να διαφύγει ενημέρωσε τις αστυνομικές δυνάμεις πως ο βαρυποινίτης έχει δύο αυτοσχέδια μαχαίρια και εκρηκτική ύλη, ενώ οι δύο συνεργοί του είναι αλβανικής καταγωγής.
Επίσης, αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στις φυλακές με σκοπό τον έλεγχο των φυλακών, καθώς οι κρατούμενοι απειλούσαν με εξέγερση.
Μαζί με δύο συνεργούς του και με την απειλή αυτοσχέδιων μαχαιριών ο Αλκέτ Ριζάι ζητεί αυτοκίνητο για να αποδράσει, ενώ ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του και χειροβομβίδα.
Από αργά το βράδυ του Σαββάτου ο βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι που φέρεται να είναι οπλισμένος με χειροβομβίδα, κρατά ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ζητώντας να αφεθεί ελεύθερος.
Παραμένει αδιευκρίνιστο πώς ο Αλβανός κακοποιός κατάφερε να αιφνιδιάσει τους φύλακες και με τη βοήθεια συγκρατουμένων του να τους οδηγήσει στο φρουραρχείο, κοντά στην πύλη εξόδου των φυλακών.


Φυλακές Μαλανδρίνου: Ο Αλκέτ Ριζάι κρατά ομήρους από depy6

Δεν υπάρχουν σχόλια: