Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013

Ηχητικά ντοκουμέντα από τον Αλκέτ Ριζάι: Ή θα φύγουμε ή θα πεθάνουν

Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα από τις φυλακές Μαλανδρίνου. Τι ζητάει ο Αλκέτ Ριζάι για να μην σκοτώσει τους ομήρους (Vids)
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα από τον Αλκέτ Ριζάι που κρατά ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και κάνει λόγο για την τρίτη και φαρμακερή απόπειρα απόδρασης.
Μιλώντας στον δημοσιογράφο Δημήτρη Γιαννακόπουλο του parapolitika.gr μέσα από τις φυλακές, ο Αλκέτ Ριζάι διαμαρτύρεται για το σύστημα δικαιοσύνης και τις ποινές φυλάκισης που επιβάλλουν.
 
Απειλεί να σκοτώσει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους αν δεν τον αφήσουν να αποδράσει, τονίζοντας ότι αυτή είναι η τρίτη και η φαρμακερή.
"Δεν θέλω να αρχίσω να τους σκοτώνω έναν έναν. Δεν έχω κάτι με αυτούς", υπογραμμίζει ο Αλκέτ Ριζάι, σημειώνοντας ότι ο ίδιος έχει υπομονή και μπορεί να περιμένει.
 
Κάποια στιγμή δίνει το τηλέφωνο σε έναν από τους ομήρους, με έναν φύλακα να σημειώνει ότι παρακαλάνε τόσες ώρες να φέρουν ένα αυτοκίνητο για να τους αφήσει να φύγουν.
"Τόσο δύσκολο είναι να φέρουν ένα αυτοκίνητο για να μας αφήσει να φύγουμε;" διερωτάται ένας από τους ομήρους, με τον Αλκέτ Ριζάι να επεμβαίνει και να αναφέρει ότι έριξαν δακρυγόνα και πυροβόλησαν οι αρχές.
Δημοσίευση σχολίου