Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Βίντεο: "Σκι" στο οδόστρωμα με παντόφλα


Παιχνίδι με τον θάνατο από έναν νεαρό Πακιστανό. Δείτε το βίντεο που κόβει την ανάσα (Vid)
"Σκι" στο οδόστρωμα με παντόφλες. Όχι, δεν είναι άθλημα. Όχι, δεν είναι νέο παγκόσμιο trend τύπου Planking.
Νεαρός Πακιστανός, αψηφώντας τους νόμους του Πακιστανικού Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (προφανώς και δεν θα επιτρέπει κάτι τέτοιο) αλλά και υπερβαίνοντας την κοινή λογική, αποφάσισε να επιδοθεί σε κάτι που φαίνεται να είναι δουλεμένο στην προπόνηση. Ωστόσο, δεν προτείνεται προς παραδειγματισμό.
Εν μέσω κεντρικού δρόμου στην πόλη Lahore, την πρωτεύουσα του Πακιστάν, ο Πακιστανός "πρωταγωνιστής" που φαίνεται στο βίντεο να είναι συναναβάτης σε μηχανάκι, αποφασίζει δίχως προφανή λόγο και εξήγηση να κατέβει εν κινήσει και να επιδοθεί σε ανελέητο "σκι" στο οδόστρωμα, προσπαθώντας να κρατηθεί από το σκούτερ του φίλου του.
Κάποιος οδηγός αποφάσισε να απαθανατίσει το παράδοξο περιστατικό βιντεοσκοπώντας το. Στη συνέχεια, ανέβασε το εν λόγω βίντεο στο διαδίκτυο και από εκείνη την ώρα, εξαπλώνεται σαν επιδημία, ενώ τα σχόλια είναι δεκάδες.
"Φαίνεται πως προσπαθούσε να στεγνώσει τα μαλλιά του με την εξάτμιση της μηχανής (He was using the exhaust pipe as a hair-dryer. That was then entire point)", αναφέρει ένα από τα πιο πετυχημένα εξ αυτών.
Πηγή: Liveleak

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: