Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Απίστευτο: Διασχίζει τον ποταμό Τάμεση περπατώντας... (video)

Είναι 29 ετών και έχει τρελάνει τους Βρετανούς με τα… μαγικά του κόλπα.
Ο Στίβεν Φρέιν από το Μπράντφορντ, γνωστός και ως Dynamo, μπορεί να περπατήσει στο νερό, να δώσει ζωή σε χάρτινες πεταλούδες, να λιώσει νομίσματα στα χέρια του, να μετατρέψει χιόνι σε διαμάντια και κινητά τηλέφωνα σε ποτήρια μπύρας, να περάσει μέσα από τζάμια, να κατέβει ουρανοξύστες περπατώντας στην εξωτερική πλευρά τους ή να αφαιρέσει την γραμμή μαυρίσματος από το κορμί μιας Playmate στο Μαϊάμι!Και όλα αυτά με μια δόση γκλάμουρ που τον έχουν αναδείξει στον αγαπημένο “μάγο” των επώνυμων, όπως του Τζέι Ζι, της Μπιγονσέ και της Γκουίνεθ Πάλτροου.
Το πιο αξιοσημείωτο από όλα είναι ότι ο 29χρονος Στίβεν Φρέιν τα έμαθε όλα αυτά από τον 70χρονο παππού του, ως ένα τρόπο αυτοάμυνας απέναντι στις συμμορίες που τον παρενοχλούσαν καθώς μεγάλωνε στην εργατική συνοικία του Ντελφ Χιλ στο Μπράντφορντ. Και στην συνέχεια, φυσικά, πέρασε χιλιάδες ώρες τελειοποιώντας την τεχνική του.
Δείτε τον να περπατάει στο νερό και στο τρέιλερ της νέας του τηλεοπτικής σειράς, Magician Impossible, όπου δείχνει τις περιπέτειες του σε πόλεις όπως το Λας Βέγκας, το Λος Άντζελες και η Βενετία.














Δεν υπάρχουν σχόλια: