Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Δεν ξανάγινε! Πρωτοφανής κινητοποίηση στο νοσοκομείο Κορίνθου

Σε χθεσινή ανάρτηση αναφέραμε μεταξύ άλλων: “…Σε δελτίο τύπου από το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου αναφέρεται: «Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Κατσικόπουλος επισκέφτηκε σήμερα το Νοσοκομείο Κορίνθου.Αφορμή για αυτήν την έκτακτη επίσκεψη του αποτέλεσε χθεσινό συμβάν με την απαράδεκτη συμπεριφορά από την εφημερεύουσα ιατρό του παιδιατρικού τμήματος η οποία δεν προσήλθε αλλά ούτε ενημέρωσε για την μη προσέλευση της ούτε και απαντούσε στις επανειλημμένες κλήσεις προς αναζήτηση της.Η Διοικητής του Νοσοκομείου έκανε λεπτομερή έκθεση των γεγονότων στον κ. Κατσικόπουλο σε συνέχεια των πολλαπλών τηλεφωνικών επικοινωνιών της προηγούμενης ημέρας και του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.Συγκεκριμένα μόλις η Διοικητής κα Παπανδρέου ενημερώθηκε από τον συντονιστή εφημερίας για την μη κάλυψη της παιδιατρικής ενημέρωσε τον Δ/ντη ο οποίος και ήρθε εσπευσμένα από την Μεσσηνία προκειμένου να καλύψει την εφημερία…” Πρωτοφανής κινητοποίηση για ένα εσωτερικό θέμα του νοσοκομείου
Επανερχόμαστε σήμερα αναφέροντας ότι σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr πρόκειται για την γιατρό κα Σιάμπου. Αν δεν κάνουμε λάθος η κα Σιάμπου έχει μικρό παιδί! Ερευνάμε για το αν ισχύει η πληροφορία που έχουμε ότι υπάρχει νόμος σε όποια γιατρό έχει παιδί κάτω από τεσσάρων ετών, ότι έχει το δικαίωμα να μην κάνει εφημερίες.
Αλλά και αυτό να μην ισχύει τέτοια κινητοποίηση για το θέμα αυτό δεν έχουμε ξαναδεί στο νοσοκομείο Κορίνθου κατά το παρελθόν. Να παρευρεθεί άμεσα ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, να σταλεί άμεσα δελτίο τύπου από το Νοσοκομείο Κορίνθου κτλ! Τόση διάσταση για ένα εσωτερικό θέμα του νοσοκομείου μας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά! Εδώ έχουν γίνει πολύ σοβαρότερα περιστατικά στο νοσοκομείο Κορίνθου κατά το παρελθόν και δεν εστάλη ούτε ένα δελτίο τύπου!
ΣΣ. Σε ότι αφορά τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Κατσικόπουλο επειδή είδαμε το άμεσο ενδιαφέρον του για το θέμα αυτό, θα του θέσουμε ένα ερώτημα σε αυριανή ανάρτηση για να δούμε τι γίνεται και με άλλα σοβαρά θέματα του νοσοκομείου… τα οποία μας έχουν απασχολήσει στο παρελθόν!






Δεν υπάρχουν σχόλια: