Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012

Απίστευτο! Δίνουν κοτόπουλο με τριμμένο γυαλί στα αδέσποτα στην Κόρινθο!!!

Στην ιστοσελίδα zoosos.gr αναρτήθηκε το παρακάτω σοβαρό περιστατικό το οποίο δείχνει αν μη τι άλλο την απάνθρωπη ενέργεια ορισμένων απέναντι στα αδέσποτα. Αναφέρθηκε λοιπόν: “Οι φωτογραφίες, που βλέπετε, τραβήχτηκαν σήμερα το πρωί στις 09:30 στον Σταθμό του Προαστιακού στην Κόρινθο. Ο Βασίλης, γνωστός για το φιλοζωικό του έργο στην περιοχή, και αναγνώστης μας, εξήγησε στο www.zoosos.gr, ότι η συνταγή θανάτου περιείχε κοτόπουλο και κομμάτια γυαλιού.
Επειδή – και ευτυχώς για αυτά – τα σκυλιά δεν είναι τόσο ανόητα, εντόπισαν τα πράσινα κομμάτια του γυαλιού (προφανώς από τα γνωστά πράσινα μπουκάλια της μπύρας Ηeineken), δεν έφαγαν το γεύμα, που θα τους οδηγούσε στον θάνατο…Το γεύμα είχε αφαιθεί δίπλα από τον κουβά, που πίνουν τα ζώα νερό! Πρόκειται για τη δεύτερη προσπάθεια εξόντωση των σκυλιών, τα οποία ζουν στην περιοχή του Προαστιακού με τον ίδιο τρόπο (κοτόπουλο με γυαλιά), που γίνεται μέσα σε 20 μέρες.
Την καταγγελία κατέγραψαν οι άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι έφτασαν επί τόπου μόλις τους ενημέρωσαν.
Χαιρόμαστε πολύ, που οι κάτοικοι της Κορίνθου αρέσκονται, να ξεπαστρεύουν αδέσποτα και επιδιώκουν συστηματικά να ξεφτιλίζονται στο εσωτερικό και στο εξωτερικό…
Εμείς θα κάνουμε, ό,τι μπορούμε, ώστε αυτές οι φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και να τις δούν όσοι επισκέπτες θέλουν, να αφήσουν τα λεφτά τους στις επιχειρήσεις των κατοίκων της ΚορινθίαςΝα χαιρόμαστε τον πολιτισμό μας”.
ΣΣ. 1.Τι σχόλιο να κάνει κανείς διαβάζοντας τα παραπάνω! Δυστυχώς υπάρχουν τέτοια τέρατα ανάμεσά μας που λέγονται “άνθρωποι” και λειτουργούν με αυτό τον τρόπο!


Δημοσίευση σχολίου