Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

Καφετέρια με το πάτημα ενός κουμπιού!

perierga.gr - Καφετέρια με το πάτημα ενός κουμπιού!
Ο καλλιτέχνης και αρχιτέκτονας Adam Kalkin έχει πλέον πολλές περισσότερες παραγγελίες από αυτές που θα μπορούσε να σκεφτεί για το «Push Button House Cafe» ή αλλιώς «την πρώτη καφετέρια στον κόσμο που δημιουργείται με το πάτημα ενός κουμπιού»!
Πρώτος πελάτης του η διάσημη εταιρεία καφέ IllyCafe, η οποία επέλεξε τον πρωτότυπο αυτό τρόπο για να δημιουργήσει διάφορα σημεία καφέ σε ολόκληρο τον κόσμο, αρχής γενομένης από την Τεργέστη.
Μέσα σε ένα μόλις λεπτό και αφού ο χρήστης πατήσει το κουμπί, το μεταλλικό κοντέινερ αναδιπλώνεται και ανοίγει στις δύο πλευρές, παρουσιάζοντας ένα μπαρ με όλα τα απαραίτητα «σύνεργα» (καφετιέρες, ποτήρια, πιάτα, σέικερ κ.λπ.) αλλά και έναν design χώρο με καναπέδες και τραπέζια για τους πελάτες.
Το βράδυ, πάλι, η ίδια διαδικασία επαναλαμβάνεται και το κοντέινερ «κλειδώνει» μέχρι την επόμενη μέρα. Στα must τού πρωτότυπου αυτού project είναι το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλες χρήσεις, όπως, για παράδειγμα, ως σπίτι!
«Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να ενώσεις πολλά κοντέινερ μαζί, δημιουργώντας μια οικιστική σύνθεση της επιθυμίας σου αλλά και να την τοποθετήσεις όπου θέλεις, και μάλιστα σε διαφορετικά σημεία κάθε φορά», λέει ο σχεδιαστής.perierga.gr - Καφετέρια με το πάτημα ενός κουμπιού!
perierga.gr - Καφετέρια με το πάτημα ενός κουμπιού!

perierga.gr - Καφετέρια με το πάτημα ενός κουμπιού!perierga.gr - Καφετέρια με το πάτημα ενός κουμπιού!perierga.gr - Καφετέρια με το πάτημα ενός κουμπιού!
Δημοσίευση σχολίου