Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Τα «φρουτένια» πορτρέτα μιας 16χρονης!

perierga.gr - "Tutti Frutti": Τα "φρουτένια" πορτρέτα μιας 16χρονης!
Κατάγεται από την Ισπανία και έχει πάθος με τη φωτογραφία. Δύο στοιχεία… αρκετά για να βγει προς τα έξω το φλογερό ταμπεραμέντο που διαθέτει. Η 16χρονη Cristina Otero μπορεί να δηλώνει «ερασιτέχις φωτογράφος» όμως η πρώτη συλλογή φωτογραφιών της που είδε πρόσφατα τα φώτα της δημοσιότητας… βάζει κάτω πολλούς επαγγελματίες με το δυναμισμό της.
Κι αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και το γεγονός ότι χρησιμοποιεί μια απλή φωτογραφική μηχανή και μόνο το φυσικό φως που μπαίνει στο δωμάτιο, τότε η νεαρή φωτογράφος δεν μπορεί παρά να λάβει τα «φωτογραφικά» εύσημα, και με το παραπάνω.
Η σειρά της ονομάζεται «Tutti Frutti» και ο λόγος είναι προφανής: H Cristina συνδυάζει διάφορα φρούτα με έντονα χρώματα μακιγιάζ στο πρόσωπο, που ταιριάζουν κάθε φορά με την επιλογή του καρπού, δημιουργώντας τις πιο «δυνατές» αυτοπροσωπογραφίες που έχουμε δει ποτέ!
Κεράσια, φράουλες, σταφύλια, μπανάνες, καρπούζι, λεμόνια και μανταρίνια σε μια απίθανη έκρηξη χρωμάτων «δυναμιτίζουν» στο έπακρο κάθε φωτογραφία της Cristina, που δεν μπορεί παρά νε είναι υπερήφανη για το αποτέλεσμα, αν και ερασιτέχνις!perierga.gr - "Tutti Frutti": Τα "φρουτένια" πορτρέτα μιας 16χρονης!perierga.gr - "Tutti Frutti": Τα "φρουτένια" πορτρέτα μιας 16χρονης!perierga.gr - "Tutti Frutti": Τα "φρουτένια" πορτρέτα μιας 16χρονης!perierga.gr - "Tutti Frutti": Τα "φρουτένια" πορτρέτα μιας 16χρονης!perierga.gr - "Tutti Frutti": Τα "φρουτένια" πορτρέτα μιας 16χρονης!perierga.gr - "Tutti Frutti": Τα "φρουτένια" πορτρέτα μιας 16χρονης!perierga.gr - "Tutti Frutti": Τα "φρουτένια" πορτρέτα μιας 16χρονης!perierga.gr - "Tutti Frutti": Τα "φρουτένια" πορτρέτα μιας 16χρονης!perierga.gr - "Tutti Frutti": Τα "φρουτένια" πορτρέτα μιας 16χρονης!perierga.gr - "Tutti Frutti": Τα "φρουτένια" πορτρέτα μιας 16χρονης!






Δεν υπάρχουν σχόλια: