Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Οι μπουνιές ξεκίνησαν πριν ανέβουν στο ρινγκ (video & photos))



«Πλούσιο» θέαμα προσέφεραν στο κοινό που έτυχε να βρίσκεται στον ίδιο χώρο, δύο βρετανοί μποξέρ, οι οποίοι επέλεξαν να λύσουν τις διαφορές τους με γροθιές, εκτός μάλιστα του ρινγκ.


Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο το βράδυ, στο Μόναχο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε μιας διοργάνωσης που θα έκρινε έναν παγκόσμιο τίτλο. Πρωταγωνιστές ήταν ο David Haye και ο Dereck Chisora, ο οποίος μάλιστα είχε χάσει τον τίτλο στον τελευταίο αγώνα της διοργάνωσης από τον ουκρανό Vitali Klitschko.






Ενώ η συνέντευξη τύπου με τη συμμετοχή του Chisora ήταν σε εξέλιξη, τα πνεύματα άναψαν και τον πρώτο «λόγο» πήραν τα κροσέ των δύο πυγμάχων. Στον καυγά συμμετείχαν μάλιστα και οι προπονητές των δύο μποξέρ.










Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Haye ξεκινάει να γρονθοκοπεί τον Chisora κρατώντας μάλιστα ένα γυάλινο μπουκάλι. Ο πυγμάχος φαίνεται επίσης να ανταλλάσσει μερικές γροθιές με τον προπονητή του Chisora, Don Charles καθώς και να του επιτίθεται με ένα τρίποδο κάμερας.










Από την άλλη, ο Adam Booth, προπονητής και μάνατζερ του Haye ισχυρίστηκε, ότι το τραύμα στο κεφάλι του οφείλεται σε χτύπημα με μπουκάλι που δέχτηκε.










Οι Chisora και Don Charles συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της πόλης, λίγο πριν αναχωρήσουν για το Λονδίνο, καθώς υπήρχαν υποψίες εναντίον τους για την πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών. Τελικά, αφέθησαν ελεύθεροι χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες. Ο Haye από την άλλη, που φαίνεται να φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη για ό,τι συνέβη κατάφερε να επιστρέψει στο Λονδίνο πριν η αστυνομία τον συλλάβει και τον ανακρίνει.










Ορισμένοι ωστόσο υποστηρίζουν ότι το περιστατικό ήταν στημένο και έγινε προκειμένου οι δύο βρετανοί πυγμάχοι να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.










Δεν υπάρχουν σχόλια: