Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

George Clooney: Ήθελε να αυτοκτονήσει;

Σε συνέντευξη του στο αμερικανικό περιοδικό Rolling Stone, ο George Clooney αποκάλυψε πως σκέφτηκε να δώσει τέλος… στη ζωή του ύστερα από ατύχημα που είχε στα γυρίσματα της ταινίας «Syriana».


Ο 50χρονος ηθοποιός δήλωσε πως το να είσαι αστέρας του κινηματογράφου δεν είναι πάντα τόσο εύκολο: «Απαιτεί έντονη προετοιμασία, σκληρή δουλειά και δυνατότητα να παίρνεις ρίσκο. Μια λάθος κίνηση και οι επιπτώσεις μπορεί να είναι καταστροφικές» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Το 2005, ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Syriana» είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην σπονδυλική στήλη. Το ατύχημα μάλιστα ήταν τόσο σοβαρό που έκανε τον ίδιο να σκεφτεί το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. «Δεν μπορώ να συνεχίζω να υπάρχω με αυτόν τον τρόπο, δεν μπορώ ούτε καν να ζήσω» θυμάται ότι σκεφτόταν, ξαπλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου θα υποβαλλόταν σε εγχείρηση αποκατάστασης. «Ήμουν σε ένα στάδιο που προσπαθούσα να βρω τρόπους να επιβιώσω» πρόσθεσε.


Η ιστορία όμως είχε ευχάριστο τέλος, με τον George Clooney να παίρνει Όσκαρ Β’ Ανδρικού ρόλου για τη συμμετοχή του στην ταινία, ενώ φέτος πρωταγωνιστεί σε δύο ακόμα ταινίες, που δεν αποκλείεται να τον φέρουν και πάλι στο Kodak Theatre του Λος Άντζελες, υποψήφιο για ένα ακόμα χρυσό αγαλματίδιο.





ΠΗΓΗ: Yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια: