Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Φοβερό σαρκοβόρος Mutant Ψάρια στην Ινδία

Fearsome Flesh Eating Mutant Fish in India

Οι επιστήμονες υποστήριξαν έναν τρομακτικό μεταλλαγμένο ψάρι άρχισε ενεργά άτομα κυνήγι - μετά gorging η ίδια για τα ανθρώπινα πτώματα που έχουν απορρίπτονται σε ποταμούς.


Ένας τεράστιος τύπος γατόψαρο, που ονομάζεται goonch, μπορεί να έχουν αναπτύξει μια γεύση για τη σάρκα σε έναν Ινδό ποταμό, όπου οι οργανισμοί που αποτελούν αντικείμενο ντάμπινγκ μετά κηδείες, αναφέρει η εφημερίδα Κυρ
Οι ντόπιοι πίστευαν εδώ και χρόνια ότι ένα μυστηριώδες τέρας κρύβεται στο νερό. Αλλά νομίζω ότι έχει περάσει από το σαρώσεως για αρπαγή ανυποψίαστους λουόμενους που αποτολμούν στο Great Kali ποταμού, που ρέει κατά μήκος της Ινδίας-Νεπάλ σύνορα.


Η έκτακτη πλάσμα έχει ερευνηθεί από βιολόγος Jeremy Wade για ένα τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ.
Είπε: «Οι ντόπιοι μου έχουν πει από μια θεωρία ότι αυτό το τέρας έχει μεγαλώσει πολύ μεγάλο σε μια διατροφή των μερικώς καμένα πτώματα. Έχει ίσως αυτό το μεράκι για τη σάρκα από γλέντι σε ερείπια κηδεία πυρές.
"Θα υπάρξουν μερικά άτομα τέρας που μεγαλώνει από τα άλλα αυτά και αν ρίξει το επιπλέον φαγητό, θα αυξηθεί ακόμα μεγαλύτερες."
Jeremy έκπτωση θεωρίες που κροκόδειλοι θα μπορούσε να είναι υπεύθυνος για το μακελειό πριν να στρέψουν την προσοχή του στο goonches - είναι μεταξύ των μεγαλύτερων ψαριών του γλυκού νερού στον κόσμο.
Έπιασε εκείνη που τοποθέτησε αιχμή στις κλίμακες σε £ 161 και ήταν σχεδόν 6ft καιρό - ένα βάρος παγκόσμιο ρεκόρ και πολύ μεγαλύτερη από οποιαδήποτε προσγειώθηκε πριν.
Είπε: «Αν αυτό έπεσε στα χέρια σας, θα υπάρχει κανένας να πάρει μακριά.
Ένας 18-year-old Νεπάλ εξαφανίστηκε στο ποτάμι πέρυσι, σύρθηκε κάτω από κάτι που περιγράφεται ως σαν "επιμήκεις χοίρων".
Όμως, το πρώτο θύμα μιας επίθεσης goonch θεωρήθηκε για να έχει ένα 17-year-old αγόρι του Νεπάλ.
Σκοτώθηκε τον Απρίλιο του 1988, όπως ο ίδιος ψύχεται στο ποτάμι.
Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι οταν ξαφνικά τράβηξε κάτω από την επιφάνεια.
Τρεις μήνες αργότερα, ένα νεαρό αγόρι σύρθηκε υποβρύχια όπως τον πατέρα του παρακολουθούσαν αβοήθητοι.






Δεν υπάρχουν σχόλια: