Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Τα καυτά σημεία του γυναικείου σώματος

Αν η ψυχή της είναι άβυσσος, τότε το σώμα της τι είναι; Πίεσε τα σωστά κουμπιά και βγάλε το συμπέρασμά σου…
Το σώμα της είναι χάρτης. Βάλε στην άκρη το άγχος του μεγέθους και το στρες των επιδόσεων και άνοιξε τα μάτια σου -και τα χέρια σου βεβαίως, βεβαίως- για να ανακαλύψεις και να εξερευνήσεις τις ερωτογενείς περιοχές του κορμιού της.
ΠΑΤΟΥΣΑ Υπάρχει ένας διάλογος στο Pulp Fiction μεταξύ του John Travolta και του Samuel Jackson σχετικά με το αν το μασάζ ποδιών θεωρείται σεξουαλική πράξη και το πόδι ερωτογενής περιοχή. Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: ναι. Κάνε μασάζ, πίεσε και γλείψε την πατούσα της. Βάλε τα δυνατά σου να ερεθίσεις το σημείο S (κι εσύ που νόμιζες ότι υπάρχει μόνο το G) το οποίο βρίσκεται κάτω από το τέταρτο δάχτυλο (δίπλα στο μικρό). Κάνε μασάζ στο πέλμα του ποδιού της ακολουθώντας τη διαδρομή αστράγαλος-μεγάλο δάχτυλο και τελείωσε (για το μασάζ λέω) με μικρά χτυπήματα στην καμάρα.
ΓΟΦΟΙ Τα «χερούλια του έρωτα», όπως είναι γνωστοί, είναι το ιδανικό σημείο για να παρκάρεις τα χέρια σου πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το σεξ. Ακουμπώντας την εκεί μπορείς να της δείξεις τον τρόπο να κουνηθεί, ενώ μπορείς και να ανασηκώσεις τη λεκάνη της για να έχεις καλύτερη διείσδυση. Για προκαταρκτικά, βάλ’ τη να ξαπλώσει μπρούμυτα και κάν’ της μασάζ ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω. Ας ελπίσουμε μόνο ότι δεν θα πέσεις σε καμιά που έχει κυτταρίτιδα, γιατί μπορεί να βουλιάξεις στους «κρατήρες» που θα σχηματιστούν στο δέρμα της.
ΑΦΑΛΟΣ Μπορείς να την κάνεις να ανατριχιάσει ολόκληρη και να γίνουν οι ρώγες της πιο σκληρές και από άγουρα κεράσια. Πώς; Τρίψε πάνω στον αφαλό της ένα παγάκι και μετά φύσηξε ελαφρώς πάνω στη βρεγμένη περιοχή της κοιλιάς της.
ΑΙΔΟΙΟ Αν τα πας καλά εκεί, τα πόδια της -συγγνώμη, η καρδιά της ήθελα να πω- θα είναι πάντα ανοιχτά για σένα. Για να κάνεις καταπληκτική εντύπωση, που θα της μείνει, έχε μαζί σου και μία λιπαντική κρέμα καθώς και λάδι για μασάζ. Ξεκίνα από την κοιλιά της για να φτάσεις αργά αργά στο επίμαχο σημείο. Με τα δάχτυλά σου, τα οποία πρώτα θα τα έχεις σαλιώσει, εξερεύνησε την περιοχή, παίξε με την κλειτορίδα της και προχώρα -αν σου το επιτρέψει η κυρία- προς την πίσω, την «απαγορευμένη πόρτα».
ΣΤΗΘΟΣ Οι γυναίκες λατρεύουν να τους αγγίζουν, να τους γλείφουν και να δαγκώνουν το στήθος τους κατά τη διάρκεια του σεξ. Μη φοβηθείς να κάνεις κάτι από τα παραπάνω. Ξέρουν ότι αυτό θέλεις κι αυτό θέλουν κι εκείνες.
ΣΤΟΜΑ Σύμφωνα με το Tantra, το πάνω χείλος συνδέεται κατά κάποιον τρόπο με την κλειτορίδα. Αν κι αυτή η άποψη δεν έχει κατοχυρωθεί επιστημονικά, παρ’ όλα αυτά δεν χάνεις τίποτα να «παίξεις» με το στόμα της. Δάγκωσέ τα, φίλησέ τα, πιπίλισέ τα (Θεέ μου, πόσο καιρό είχα να πω αυτήν τη λέξη), αλλά, προσοχή, μην τη γεμίσεις σάλια, γιατί το έχασες μετά το μωράκι.
ΚΕΦΑΛΙ Τα πάντα -και φυσικά και το σεξ- ξεκινάνε από το κεφάλι. Οχι από το μυαλό (αυτό θα το αναλύσουμε άλλη φορά, χρυσέ μου), αλλά από το κεφάλι – και συγκεκριμένα το τριχωτό της κεφαλής. Κάν’ της μασάζ με απαλές πιέσεις των δαχτύλων σου και μέσα σε δύο λεπτά θα τη δεις να έχει ανατριχιάσει και να έχει χαλαρώσει ολόκληρη.



Δεν υπάρχουν σχόλια: