Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Μια εβδομάδα νεκρός και δεν τον πήραν είδηση!

Χρειάστηκε να έρθουν ο προϊστάμενός του και ένας φίλος του, για να βρεθεί...


ο άτυχος οδηγός από την Εσθονία που είχε ξεψυχήσει μέσα στην καμπίνα της νταλίκας του πριν από μια εβδομάδα! Το όχημα με το μακάβριο φορτίο του εντοπίστηκε μέσω GPS, καθώς ήταν...


σταθμευμένο πίσω από ένα ανάχωμα της εθνικής οδού δεν ήταν ορατό από τον δρόμο!






Ο 41χρονος Εσθονός είχε ξεκινήσει την προηγούμενη Παρασκευή από την Αθήνα για την πατρίδα του. Όμως, η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος τον ανάγκασε να σταθμεύσει σε πάρκινγκ της εθνικής οδού, στο 119ο χιλιόμετρο και κοντά στην γέφυρα του Μαρτίνου, όπου του επέδειξαν να πάει οι άνδρες της Τροχαίας. Από εκεί μίλησε για τελευταία φορά με τους φίλους του και τον ιδιοκτήτη της νταλίκας τους οποίους ενημέρωσε ότι θα περνούσε ένα τριήμερο ακίνητος.






Όταν, όμως, έπαψε να απαντάει στις τηλεφωνικές κλήσεις τους, εκείνοι ανησύχησαν και ήρθαν από την Εσθονία έρθουν στην Ελλάδα για να τον βρουν! Μαζί με αστυνομικούς εντόπισαν την νταλίκα, αλλά όταν άνοιξαν την καμπίνα βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα. Ο άτυχος 41χρονος ήταν νεκρός σε κατάσταση αποσύνθεσης και στήθηκε επιχείρηση πυροσβεστών από την Αταλάντη και ανδρών της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία, για να μπορέσουν να βγάλουν τη σορό! Η νεκροτομή θα δείξει αν ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια, όπως όλα δείχνουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: