Κυριακή 8 Μαΐου 2011

VIDEO: Συσκευή φιλιού από... απόσταση!

http://www.dinfo.gr/wp-content/uploads/2011/05/kiss.jpg
Η αλήθεια είναι ότι όταν η απόσταση ενός ζευγαριού είναι μεγάλη...


το ίντερνετ βοηθάει πολύ για να επικοινωνήσουν. Όμως ακόμα κι αν βλέπεις σε βίντεο τον άλλο, δεν υπάρχει η σωματική επαφή, να δώσεις ένα φιλάκι στον άλλο ας πούμε. Όμως κι γι’ αυτό υπάρχει πλέον λύση! Όχι η επιστημονική ομάδα του ΑΜΑΝ Teleshoping, αλλά ένας επιστήμονας από την Ιαπωνία (που αλλού), ο Νομπουχίρο Τακαχάσι, εφηύρε αυτό που ονομάζει «συσκευή αναμετάδοσης φιλιού»!


Με ένα βίντεο στο YouTube παρουσίασε μια συσκευή η οποία στην άκρη της έχει ένα καλαμάκι. Η συσκευή αυτή συνδέεται με μια ανάλογη. Έτσι, όταν ένας τοποθετήσει τη γλώσσα του στο καλαμάκι και το κουνάει, το καλαμάκι της άλλης συσκευής γυρίζει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο! Έτσι έχουμε ένα καλαμακο-γλωσσόφιλο με άλλα λόγια!


Προς το παρόν βέβαια, ο Τακαχάσι συνδέει τις συσκευές στον ίδιο υπολογιστή για να λειτουργήσουν, αλλά σύντομα, όπως υποστηρίζει, θα μπορούν να συνδέονται σε διαφορετικούς.


Βέβαια, αυτό που λείπει από τη συσκευή είναι ο ρομαντισμός, καθώς το να φιλιέσαι με ένα καλαμάκι δεν είναι κ ό, τι καλύτερο. Ο Τακαχάσι το έχει αυτό υπόψιν του και θέλει να προσθέσει στη συσκευή μυρωδιά αναπνοής (ελπίζουμε όχι με κρεμμύδι), τον τρόπο της αναπνοής του άλλου, ακόμα και το σάλιο! Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!






Δεν υπάρχουν σχόλια: