Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΜΑΘΕΤΕ ..ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ..!!!!! SEX....Ναι σε όλα!

ΔΕ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΝΑΝΙΖΕΤΑΙ


Αιτία: Βασικά..... ντρέπεται / Φοβάται ότι δε θα μπορέσει να τελειώσει μπροστά σε «κοινό» / Ανησυχεί για το πώς φαίνεται κατά τη διάρκεια της «παράστασης».


Λύση: Αν την αντιμετωπίσεις σαν σόου στο τσίρκο, στηθείς δηλαδή σε μια πολυθρόνα απέναντί της και της πεις «ξεκίνα», είναι λογικό να κομπλάρει. Δοκίμασε να ζήσεις αυτή την εμπειρία μαζί της. Αρχικά μην της ζητήσεις καν να αυνανιστεί μπροστά σου, απλώς άφησέ το να συμβεί σαν φυσιολογικό μέρος του σεξουαλικού σας παιχνιδιού. Την ώρα των προκαταρκτικών βάλ' τη να γονατίσει μπροστά σου και αγκάλιασέ την από πίσω. Πάρε τα χέρια της και καθοδήγησέ τα πάνω στο σώμα της, έτσι ώστε να χαϊδέψουν το στήθος, την κοιλιά, τη μέση της. Πες της πόσο σέξι είναι όταν χαϊδεύεται. Όταν πια ερεθιστεί τόσο ώστε να «ζητάει» περισσότερο, πάρε το χέρι της και οδήγησέ το προς την κλειτορίδα της. Μην τραβήξεις το χέρι σου από το δικό της, αλλά άφησε εκείνη να ορίσει το ρυθμό μέχρι να τελειώσει.


Κέρδος για εκείνη: Έναν –τουλάχιστον– παραπάνω οργασμό.


Κέρδος για σένα: Τζάμπα live πορνό.










ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΕΞ


Αιτία: Φοβάται ότι θα καταλήξει –στην καλύτερη– στα κινητά όλων των φίλων σου ή –στη χειρότερη– στο youporn.com / Δε σημαδεύεις με το φακό το καλό της προφίλ.


Λύση: Το ζητούμενο είναι να την κάνεις να καταλάβει για ποιο λόγο θέλεις να βιντεοσκοπήσεις τις προσωπικές σας στιγμές χωρίς να φανείς σαν ένας ανώμαλος που ψάχνει πρωταγωνίστρια για την ταινία snuff που ετοιμάζει. Ξεκίνα λοιπόν από τα βασικά και, για την ακρίβεια, από το σενάριο. Περίγραψέ της τι θέλεις να της κάνεις μπροστά στην κάμερα και δώσ' της την ευκαιρία να σου εκμυστηρευτεί φαντασιώσεις που θα ήθελε κι εκείνη να πραγματοποιήσει. Διέγειρε το μυαλό της και το σώμα της θα ακολουθήσει. Για αρχή, κι αν είναι ακόμα διστακτική, στήσε την κάμερα την ώρα που κάνετε σεξ χωρίς να πατήσεις το «record». Στρέψε την οθόνη της κάμερας έτσι ώστε εκείνη να μπορεί να βλέπει τι διαδραματίζεται γνωρίζοντας ότι δεν καταγράφεται ή, ακόμα καλύτερα, σύνδεσέ τη με την τηλεόραση. Αυτή η «οντισιόν» είναι σίγουρο ότι θα εξιτάρει τη φαντασία της και θα δεχτεί να περάσετε και στο επόμενο επίπεδο (για περισσότερες οδηγίες, βλ. σελ. 48)


Κέρδος για εκείνη: Προϋπηρεσία σε μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη βιομηχανία.


Κέρδος για σένα: Τζάμπα πορνό, καθώς και η ευκαιρία σε μια δύσκολη οικονομικά στιγμή να μοσχοπουλήσεις το βίντεο.






ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ


Αιτία: Φοβάται ότι θα σας δουν ή, ακόμα χειρότερα, ότι θα σας συλλάβουν και θα καταλήξετε στο Τμήμα για προσβολή της δημοσίας αιδούς.


Λύση: Το βασικότερο είναι να μην την πιέσεις. Ρίξε την ιδέα, κι αν δεις ότι είναι αρνητική, μην αναφέρεις ξανά το ζήτημα ευθέως. Δοκίμασε να την εισαγάγεις στον κόσμο του «επιδειξία» με έμμεσο τρόπο. Όταν είστε έξω, εξομολογήσου της τις σεξουαλικές φαντασιώσεις σου ψιθυριστά στο αφτί, χάιδεψέ της το πόδι κρυφά κάτω από το τραπέζι σε ένα εστιατόριο, πρότεινέ της να μη φορέσει εσώρουχα ένα βράδυ που θα πάτε για κλάμπινγκ και τράβα τη για ένα «παράνομο» χαμούρεμα στις τουαλέτες. Αν βλέπεις ότι της αρέσει, συνεχίστε και στο ταξί της επιστροφής. Σιγά σιγά θα αρχίσει να της αρέσει η ιδέα της δράσης εκτός σπιτιού και θα κάνει κι εκείνη προτάσεις για νέους χώρους, όπου θα μπορείτε να ξεδιπλώνετε το ταλέντο σας. Το μυστικό είναι να πετάξεις την ιδέα και να αφήσεις εκείνη να την πάρει και να την αναπτύξει όπως νομίζει. Με αυτό τον τρόπο θα αισθάνεται ότι έχει το πάνω χέρι και ότι δεν την πιέζεις να κάνει κάτι για το οποίο δεν αισθάνεται άνετα.


Κέρδος για εκείνη: Φανατικό κοινό.


Κέρδος για σένα: Μια έξτρα δόση περιπέτειας και αδρεναλίνης στη σεξουαλική σου ζωή.






ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΤΗΣ


Αιτία: Είναι αηδία / «Οχ, το μάτι μου!» / Είναι οπαδός του δόγματος «Είναι κρίμα να πηγαίνει χαμένο ενώ μπορώ να το καταπίνω».


Λύση: Η πρώτη εικόνα που έρχεται στο μυαλό της όταν της λες ότι θέλεις να τελειώσεις πάνω της είναι οι γκόμενες στις τσόντες που είναι λουσμένες από πάνω μέχρι κάτω με σπέρμα. Μπορεί βέβαια αυτός να είναι και ο δικός σου σκοπός, αλλά καλύτερα, πρώτον, μην το ομολογήσεις και, δεύτερον, μην προσπαθήσεις να το κάνεις χωρίς προειδοποίηση. Για να λύσεις την παρεξήγηση και να τη βοηθήσεις να ξεπεράσει τις προκαταλήψεις, ρίξ’ το στα κομπλιμέντα – η μόνη μέθοδος που εγγυημένα πιάνει στις γυναίκες. Πες της πόσο σέξι θα δείχνει, πόσο θα σε ερεθίσει η εικόνα, αλλά σε καμία περίπτωση, μην την κάνεις να νιώσει φτηνή ή σαν στόχος για βελάκια. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να αναφέρω ότι αυτό που πρέπει να αποφύγεις πάση θυσία είναι να τελειώσεις πάνω στα μαλλιά της που μόλις τα έφτιαξε στο κομμωτήριο ή μέσα στο μάτι της, για ευνόητους λόγους.


Κέρδος για εκείνη: Δέρμα λείο και μαλακό σαν μωρού.


Κέρδος για σένα: Δεν κινδυνεύεις από εξώγαμα, σαν τον Πασχάλη.










ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΣΕΞ


Αιτία: Ο μύθος που το θέλει να πονάει και που θα επαληθευτεί αν δεν προσέξεις / Η εντύπωση ότι «αυτά τα πράγματα» τα κάνουν μόνο οι τσούλες / Οι ιστορίες τρόμου που έχει ακούσει από φίλες και γνωστές που το τόλμησαν.


Λύση: Ένα πρέπει να θυμάσαι: το πρωκτικό σεξ δεν το αντιμετωπίζουμε σαν παιχνίδι «plug and play». Χρειάζεται υπομονή


και επιμονή. Κατ' αρχάς, οφείλεις να


τη διαβεβαιώσεις ότι θα σταματήσεις οποιαδήποτε στιγμή νιώσει εκείνη άβολα. Εννοείται βέβαια ότι δεν αρκεί μόνο να το λες, αλλά πρέπει και να τηρήσεις την υπόσχεσή σου. Ξεκίνα δοκιμάζοντας την περιοχή με το δάχτυλό σου και αφού έχεις βάλει λιπαντικό. Ταυτόχρονα ερέθιζε και την κλειτορίδα της, ώστε να συνδυάσει το πρωκτικό σεξ με μια δραστηριότητα που ευχαριστεί σίγουρα και την ίδια. Μετά από πολλές επαναλήψεις –ίσως μάλιστα και σε διάστημα αρκετών ημερών– δοκίμασε να βάλεις τα «μεγάλα μέσα». Πρόσεξε όμως: μην έχεις την απαίτηση να μπει με τη μία και ολόκληρο! Κάνε τις πρόβες σου (μην ξεχνάς το λιπαντικό και το προφυλακτικό σε καμία περίπτωση) και όταν η κατάσταση ωριμάσει, θα μπορέσεις να κάνεις την κατά μέτωπο επίθεση με επιτυχία.


Κέρδος για εκείνη: Η δυνατότητα να υπερηφανευτεί στις φίλες της και ότι το έκανε και ότι δεν πόνεσε. Ίσως μάλιστα να πείσει και κάποια από αυτές να το δοκιμάσει.


Κέρδος για σένα: Μια άλλη άποψη για τη ζωή, το σεξ και την πλάτη της.






ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΡΙΟ


Αιτία: Νομίζει ότι δε σε ικανοποιεί / Είναι σίγουρη ότι πρόκειται για έναν έμμεσο αλλά και αποτελεσματικό τρόπο για να την κερατώσεις.


Λύση: Ο τρόπος που το ζητάς είναι καθοριστικός για την απάντηση που θα πάρεις. Αν το παρουσιάζεις σαν μια καλή ευκαιρία για να κάνεις σεξ με δύο γυναίκες ταυτόχρονα, τότε θα την κάνεις να νιώσει ότι απειλείται και ότι δε σε ικανοποιεί στο σεξ. Αν, πάλι, της εκμυστηρευτείς πόσο σέξι θα είναι να δεις να τη χαϊδεύει και να την ερεθίζει μια άλλη γυναίκα, αν βάλεις δηλαδή εκείνη στο επίκεντρο της φαντασίωσής σου, έχεις περισσότερες πιθανότητες να δεχτεί. Εννοείται ότι πρώτα πρέπει να εγκρίνει την άλλη γυναίκα που θέλεις να φέρεις στο κρεβάτι σας και ότι θα πρέπει να έχετε ορίσει από πριν τους κανόνες του παιχνιδιού. Ό,τι κι αν γίνει, μην την κάνεις να νιώσει ούτε στιγμή ότι δεν έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η κυριότερη αιτία που οι γυναίκες αρνούνται να συμμετάσχουν σε τρίο είναι ότι ζηλεύουν και φοβούνται τον ανταγωνισμό. Δείξ’ της ότι η δική της ευχαρίστηση είναι αυτή που μετράει και δε θα χάσεις.


Κέρδος για εκείνη: Μια καλή φίλη.


Κέρδος για σένα: Μια αξέχαστη εμπειρία, κι αν το παίξεις σωστά, μια αιώνια οπαδό του «αθλήματος».










ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΡΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ


Αιτία: Πιστεύει ότι τη συγκρίνεις με τις πρωταγωνίστριες και αισθάνεται μειονεκτικά / Φοβάται ότι θα της ζητήσεις να κάνετε ό,τι βλέπεις και θα πάθει θλάση.


Λύση: Το πορνό είναι γενικώς παρεξηγημένο από το γυναικείο πληθυσμό, αν και έρευνες έχουν δείξει ότι όσες γυναίκες έχουν δοκιμάσει να παρακολουθήσουν ερεθίζονται εξίσου με τους άντρες. Αποστολή σου, λοιπόν, είναι να τη βοηθήσεις να ξεπεράσει τους ενδοιασμούς της. Ο τρόπος εύκολος: βάλ' τη στο παιχνίδι και άφησέ τη να αναλάβει πρωτοβουλίες. Πρότεινέ της να πάτε μαζί στο video club, για να διαλέξει εκείνη όποια ταινία της τραβήξει την προσοχή. Δείτε τη μαζί, σχολιάστε ή ακόμα και γελάστε με όσα βλέπετε. Αφού ξεπεράσει τους αρχικούς φόβους της και καταλάβει ότι κι εσύ το αντιμετωπίζεις σαν διασκέδαση και ότι δεν τη συγκρίνεις με τις πρωταγωνίστριες των ταινιών, θα αρχίσει να εξοικειώνεται με το είδος και θα ζητάει μόνη της όχι μόνο να παρακολουθείτε ταινίες, αλλά και να αντιγράφετε κάποια από τα πράγματα που βλέπετε.


Κέρδος για εκείνη: Νέες ιδέες για να πειραματιστεί.


Κέρδος για σένα: Η ευκαιρία να χαρείς μια διαδραστική τσόντα βάζοντας σε άμεση εφαρμογή όσα βλέπεις.






ΔΕ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ


Αιτία: Νομίζει ότι είναι βρόμικη ή ότι μυρίζει άσχημα / Προηγούμενες προσπάθειες χωρίς «αίσιο τέλος» την έχουν απογοητεύσει.


Λύση: Για να καταφέρεις να την κάνεις να ξεπεράσει την αγωνία της τόσο για το θέμα της μυρωδιάς της όσο και για το «άσχημο» του θεάματος της περιοχής, που είναι και οι κύριοι ανασταλτικοί παράγοντες για τις περισσότερες γυναίκες, κάν’ της κομπλιμέντα. Πες της πόσο όμορφη είναι εκεί κάτω, πόσο σου αρέσει και σε ερεθίζει η μυρωδιά της. Σε κάθε περίπτωση, δείξ’ της ότι δεν το κάνεις σαν αγγαρεία ή σαν ανταπόδοση επειδή σε περιποιήθηκε εκείνη στοματικά, αλλά επειδή σου αρέσει και το ευχαριστιέσαι κι εσύ. Για να είναι πιο σίγουρη η απόδοση και για να μην έχεις το φόβο ότι θα γλείφεις επ’ άπειρον χωρίς αποτέλεσμα, άφησέ τη να επιλέξει εκείνη τη στάση που τη βολεύει. Κάθε γυναίκα έχει μια «αγαπημένη» στάση, την οποία παίρνει για να αυνανιστεί και η οποία είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα την κάνει να τελειώσει.


Κέρδος για εκείνη: Περισσότερους οργασμούς.


Κέρδος για σένα: Μια ευτυχισμένη και με λιγότερη γκρίνια γκόμενα.






ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ


Αιτία: Προτιμά τον «καπουτσίνο χωρίς κρέμα» / Παχαίνει.


Λύση: Το πρώτο που θα κάνει την πλάστιγγα να γείρει προς το μέρος σου είναι να αποκτήσεις εύγευστο σπέρμα. Θυμήσου ότι η διατροφή σου και το τσιγάρο επιδρούν στη γεύση που έχει το σπέρμα, γι’ αυτό φρόντισε να μην έχεις φάει σκόρδο, κρεμμύδι ή ινδικό φαγητό όταν σκοπεύεις να της ζητήσεις να κάνει το «μεγάλο βήμα». Αντίθετα, προτίμησε το χυμό ανανά, που βελτιώνει τη γεύση. Και προπαντός, ζήτα το ευγενικά! Προτροπές του τύπου «έχει βιταμίνες», «δεν έχει πολλές θερμίδες», «το έκανα για να μη λερώσω το χαλί» είναι πιθανότερο να πέσουν στο κενό –όπως και το σπέρμα σου– παρά να την πείσουν.


Κέρδος για εκείνη: Μια νέα άποψη για την έννοια του «γκουρμέ» / Ανακούφιση


από πιθανό πονόλαιμο.


Κέρδος για σένα: Δεν περνάς εξετάσεις DNA για την πατρότητα του παιδιού.






ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΣΕΙΣ


Αιτία: Νομίζει ότι θα εκμεταλλευτείς την αδυναμία της για να κάνεις ό,τι τόσο καιρό δε σε άφηνε.


Λύση: Η πρώτη μάχη που έχεις να κερδίσεις είναι αυτή για την εμπιστοσύνη της. Για να δεχτεί να σου παραδώσει σε τέτοιο βαθμό τον έλεγχο, πρέπει να είναι σίγουρη ότι δε θα την εκμεταλλευτείς. Γι' αυτόν το σκοπό δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να της παραδοθείς πρώτα εσύ. Άφησέ τη, λοιπόν, να σε δέσει εκείνη, για να πραγματοποιήσει τις φαντασιώσεις της και να νιώσει την αίσθηση της δύναμης στο κρεβάτι. Αφού δει ότι δεν πρόκειται παρά για ακόμα ένα σεξουαλικό παιχνίδι, θα της είναι πιο εύκολο να δεχτεί την αλλαγή ρόλων.


Κέρδος για εκείνη: Η χαρά να παραδίδει τον έλεγχο σε κάποιον άλλο.


Κέρδος για σένα: Μια προσωπική σκλάβα (με την καλή έννοια).


Δεν υπάρχουν σχόλια: