Σάββατο 9 Απριλίου 2011

γυναικείες σεξουαλικές φαντασιώσεις .....!!!!!!

Τι σε ελκύει: H ιδέα του απαγορευμένου και πρωτόγνωρου sex σε συναρπάζει. Τα απάτητα εδάφη και η διαδικασία της εξερεύνησης σου φέρνουν στο μυαλό τη στιγμή της αθωότητας που χάνεται καθώς ανακαλύπτεις τα μονοπάτια της σεξουαλικής περιπλάνησης.






Τι θα χρειαστείς: Μπορείς να υποδυθείς τη σέξι δασκάλα που το κάνει με το μαθητή της. Σοβαρό ύφος, ψηλά τακούνια, σοβαρό ντύσιμο(ένα ξεκούμπωτο πουκάμισο για να αναδεικνύει το στήθος σου, ακόμα και ταγιέρ) και εφοδιάσου με τη ψυχολογία της πρόκλησης.






Σχέδιο δράσης: Αρχίζεις με αργές και ήρεμες κινήσεις, προσέχοντας ώστε να προβάλλεις το πάθος που κρύβεται μέσα σου. Τον γοητεύεις και αυτός πέφτει. Βάλτον να καθίσει απέναντι σου στον καναπέ και εσύ σε μία καρέκλα. Αρχίζεις με συζήτηση, έχοντας πάντα στο μυαλό σου πως θα τον βάλεις κάτω. Λίγη δόση από την επίμαχη σκηνή με το σταυροπόδι από το Βασικό Ένστικτο και δεν αργείς να τον ανάψεις. Σκέψου ότι συζητάς με έναν έφηβο και μην τον αφήσεις να σε πλησιάσει. Το πάνω χέρι το έχεις εσύ. Όταν βλέπεις ότι όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο φέρνεις δύο ποτά. Του λες ότι φαίνεται χλωμός και κάθεσαι δίπλα του στον καναπέ, καθώς εκείνος έχει φουντώσει αλλά προσπαθεί να το κρύψει. Συνεχίζεις τη συζήτηση και ξεκουμπώνεις δύο ακόμα κουμπιά από το πουκάμισο σου και αρπάζεις το χέρι του στο στήθος σου.






Μην τον αφήσεις να πάρει τον έλεγχο. Του έδωσες αυτό που ήθελε για να βεβαιωθεί για τις προθέσεις σου, αλλά η συνέχεια εξαρτάται από εσένα. Ζήτησε του να σου βγάλει το πουκάμισο και το σουτιέν με αργές κινήσεις και μην τον αφήσεις να σε αγγίζει παρά μόνο να λιώνει με τα μάτια του, καθώς ο ίδιος έχει γίνει τούρμπο. Ξάπλωσε τον σε ανάλογη θέση και ξεκούμπωσε το φερμουάρ του για λίγα λεπτά άγριου στοματικού sex . Η συνέχεια θα πρέπει να είναι ανάλογη. Μπορείς να αναστενάζεις αλλά μην ξεχνάς ότι έχεις το πάνω χέρι και είσαι η ώριμη και εκείνος ο αθώος. Είσαι η δασκάλα και αυτός ο μαθητής.


Σχέδιο δράσης: Αφού σε δέσει με χειροπέδες σε ξεγυμνώνει. Όταν εσύ προβάλλεις αντιστάσεις, σου κλείνει το στόμα και σου λέει ότι θα περάσετε καλά και πρέπει να ηρεμήσεις για να μην πάθεις κάτι χειρότερο. Μην ξεχνάς ότι αυτός είναι ντυμένος και εσύ ολόγυμνη και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Καθώς σε αγγίζει σου ψιθυρίζει στο αυτί τι ακριβώς θέλει να σου κάνει. Εσύ έχεις ανάψει αλλά δεν του το ομολογείς απλά παραδίδεσαι στα χέρια του. Από τον καθρέφτη μπορείς να απολαμβάνεις περισσότερο την όλη σκηνή καθώς τον αφήνεις να έχει το πάνω χέρι!






Τι περιμένεις λοιπόν; Άσε τις ντροπές και δώσε στη σεξουαλική σου ζωή λίγο χρώμα φαντασίας..












Δεν υπάρχουν σχόλια: