Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΠΟΙΑ ΔΙΑΣΗΜΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΣΕΞ...????????

Η 23χρονη τραγουδίστρια τρελαίνεται να προκαλει και αυτό φαίνεται πια σε κάθε της κίνηση.






Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που η Ριάνα (Rihanna) ξεσήκωσε θυελλα αντιδρασεων με το βίντεοκλιπ για το τραγούδι της "S&M"


Καυτό σορτσάκι για τη Ριάνα, η οποία ομολογεί προκλητικά ότι στην κρεβατοκάμαρα απολαμβάνει την πλήρη υποταγή στο αρσενικό.



Καυτό σορτσάκι για τη Ριάνα, η οποία ομολογεί προκλητικά ότι στην κρεβατοκάμαρα απολαμβάνει την πλήρη υποταγή στο αρσενικό.


Θυμίζουμε ότι οι στίχοι του εν λόγω μιλούν για σαδομαζοχιστικά σεξουαλικά παιχνίδια με τη Ριάνα να ομολογεί πως νιώθει υπέροχα που είναι τόσο κακό κορίτσι και δεν θέλει να γυρίσει πίσω αφού ο πόνος είναι η ευχαρίστησή της.


Τώρα, λοιπόν, μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Rolling Stone" η σέξι τραγουδίστρια προκύπτει ότι τα όσα λέει στο τραγούδι δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα, αφού παραδέχεται ότι στο κρεβάτι είναι όντως "λίγο μαζοχίστρια".


"Μου αρέσει να αισθάνομαι ότι είμαι το κορίτσι κάποιου. Γουστάρω να με δένουν και να με δέρνουν", ομολογεί η Ριάνα απροκάλυπτα υποστηρίζοντας τελικά ότι το αμφιλεγόμενο τραγούδι είναι ημι-βιογραφικό.




Πάντα προκλητική η Ριάνα, σε όλες τις εμφανίσεις της.





Πάντα προκλητική η Ριάνα, σε όλες τις εμφανίσεις της.


"Τα μαστίγια και οι αλυσίδες υποδηλώνουν κάτι υπερβολικά προγραμματισμένο. Πρέπει να σταματήσεις αυτό που κάνεις για να τα ψάξεις", παραδέχεται η Ριάνα ξεκαθαρίζοντας ότι εκείνη προτιμά να χρησιμοποιεί τα χέρια.


"Στην καθημερινότητα, μου αρέσει να παίρνω τα ηνία στη ζωή μου και παίρνω πάντα πολλές και σημαντικές αποφάσεις, αλλά στην κρεβατοκάμαρα απολαμβάνω την υποταγή. Εκεί μέσα μετατρέπομαι σε μια κυριούλα που τίθεται στον πλήρη έλεγχο του αρσενικού. Είναι σέξι", συνεχίζει η προκλητική σταρ.


Η Ριάνα, η οποία εμφανίζεται στο εξώφυλλο του περιοδικού με καυτό σορτσάκι, προχωρά ακόμη παραπέρα υποστηρίζοντας οι σεξουαλικές αυτές προτιμήσεις της είναι αποτέλεσμα της καταπιεστικής συμπεριφοράς του πατέρα της.


"Δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι πρόσφατα, πιστεύω όμως ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι αναμενόμενες από ανθρώπους που έχουν κακοποιηθεί στην παιδική τους ηλικία" εξηγεί η Ριάνα καθώς θυμάται τον τρόμο που ένιωθε κάθε Παρασκευή που εκείνος γύριζε στο σπίτι μεθυσμένος μια και ήταν η μέρα που πληρωνόταν.


Στη συνέντευξη, όπως ήταν αναμενόμενο μίλησε και για τον πρώην της, Κρις Μπράουν (Chris Brown) ο οποίος πρόσφατα μίλησε δημοσίως για το ξύλο που της είχε ρίξει το 2009.


"Ήταν απόφασή μου να χαλαρώσουν τα περιοριστικά μέτρα που υπήρχαν υπέρ εμού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να τα ξαναβρούμε, ή έστω και να ξαναμιλήσουμε", ξεκαθαρίζει με την ευκαιρία η Ριάνα, τονίζοντας ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο δέχτηκε τη ρύθμιση ήταν για να του διευκολύνει λίγο τη ζωή επαγγελματικά. Έστω...






Δεν υπάρχουν σχόλια: