Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΩΝ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ Ε.Ο.Τ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ !

cf8313 ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΩΝ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ Ε.Ο.Τ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ !
Μας είχαν και στο παρελθόν καταγγείλει κάτι ανάλογο αλλά με λίγο γενικές και αόριστες αναφορές. Η χθεσινή καταγγελία δύο συμπατριωτών μας από την Αρχαία Κόρινθο ήταν πολύ συγκεκριμένη και με ανατριχιαστικά στοιχεία για την δράση κυκλωμάτων σατανιστών και τελετών μαύρης μαγείας στο εγκαταλελειμμένο εδώ και πολλά χρόνια τουριστικό περίπτερο του ΕΟΤ στην Αρχαία Κόρινθο.


Ένα βράδυ πριν δέκα μέρες περίπου είδαν δύο τρία αυτοκίνητα να κόβουν βόλτες πίσω από τον χώρο του πρώην τουριστικού περιπτέρου και τους προξένησαν την εντύπωση επειδή στο χωριό τους τελευταίους μήνες έχουν τις νυχτερινές ώρες πολλές κλοπές και ληστείες.
cf8331 ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΩΝ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ Ε.Ο.Τ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ !

Οι δύο συμπατριώτες μπήκαν σε ένα αγροτικό αυτοκίνητο τους και έκαναν μια διακριτική βόλτα κατά τις 11 το βράδυ στο χώρο του πρώην τουριστικού περιπτέρου την ώρα μάλιστα που έβρεχε αρκετά. Από σχετικά μακρινή απόσταση περίπου 100 μέτρων και μέσα στη βροχή είδαν ένα λευκό βαν και ένα άλλο σκούρο Ι.Χ. παρκαρισμένα δίπλα στο κτήριο και μέσα να υπάρχει αμυδρό φως μάλλον από κάποια αναμμένη φωτιά όπως μας είπαν. Υπέθεσαν ότι μπορεί να είναι διερχόμενοι αθίγγανοι όπως συμβαίνει αρκετά συχνά και μπήκαν στο κτίριο για να διανυκτερεύσουν ανάβοντας και φωτιά για να ζεσταθούν.


Το πρωί γύρω στις 10 , ο ένας από τους δύο πέρασε και πάλι από το κτήριο όπου δεν υπήρχε κανένα αυτοκίνητο και καμία ανθρώπινη παρουσία.


Από περιέργεια μπήκε μέσα στο κτίριο και τότε αντίκρισε μια εικόνα η οποία τον συγκλόνισε πραγματικά και δεν θα την ξεχάσει ποτέ στη ζωή του όπως μας είπε .


Στο δάπεδο υπήρχαν αρκετά πούπουλα από πουλερικό και δίπλα κάποιο χοντρό χαρτόνι κάτι σαν κοντραπλακέ . Επάνω του υπήρχαν εμφανή ίχνη από κάτι καμένο και από λιωμένα κεριά , λίγα ψιλά κέρματα ευρώ, μερικά σπόρια από στάρι και λίγες μισοκαμένες μαύρες χάντρες μάλλον από κομποσκοίνι και το πιο ανατριχιαστικό: εκεί υπήρχε μισολιωμένο από χτυπήματα το κεφάλι ενός κόκορα !


Όπως μας είπε ήταν τόσο αποτρόπαια η σκηνή που πραγματικά φοβήθηκε και το έβαλε στα πόδια. Το απόγευμα αφηγήθηκε αυτό που είδε στο συγχωριανό του που είχαν έρθει μαζί το προηγούμενο βράδυ και είδαν τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και το αμυδρό φως μέσα από το ερειπωμένο κτίριο.


Πήγαν και πάλι μαζί στο συγκεκριμένο χώρο Τα πούπουλα υπήρχαν ακόμα σκορπισμένα αλλά το κεφάλι του κόκορα έλλειπε . Πιθανότατα να το είχε πάρει κάποια από τις πολλές καρακάξες και τα κοράκια που υπάρχουν στην περιοχή ή κάποιος αδέσποτος σκύλος.


Κάποιοι στο καφενείο που συζήτησαν το περιστατικό ανέφεραν ότι και παλιότερα είχαν επισκεφθεί το συγκεκριμένο σημείο σατανιστές και είχαν κάνει τελετές επειδή δίπλα στους αρχαιολογικούς χώρους όπως λένε υπάρχει μεγάλη ενέργεια και ισχυρά μαγνητικά πεδία!


Και ερχόμαστε τώρα σε ένα άλλο κομμάτι του ρεπορτάζ.


Το συγκεκριμένο κτήριο είναι εγκαταλελειμμένο πάρα πολλά χρόνια.


Αποτελεί κρατική περιουσία και μάλιστα κάνουμε γνωστό σε όσους δεν το γνωρίζουν ότι επί νομαρχίας Άγγελου Μανωλάκη είχε ζητηθεί η παραχώρησή του από τον ΕΟΤ με σχέδια συγκεκριμένης τουριστικής αξιοποίησης.


Ποτέ όμως δεν παραχωρήθηκε και ιδού η κατάντια του. Λεηλατήθηκε και εκλάπηκαν πολύτιμα έπιπλα και οικοσκευές που υπήρχαν μέσα με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο σημερινό χάλι που βλέπεται στις αποκλειστικές μας φωτογραφίες.


Στα 150 περίπου μέτρα από τον φημισμένο αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Αρχαίας Κορίνθου υπάρχει αυτή η αθλιότητα προς χρήσιν διερχόμενων τσιγγάνων , περιθωριακών στοιχείων αλλά και για πραγματοποίηση σατανιστικών τελετών όπως μας κατήγγειλαν τελευταία οι συμπατριώτες μας από την Αρχαία Κόρινθο.


Πρόσφατα ο Υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος είχε μιλήσει για αναξιοποίητα “κουφάρια πολιτισμού και αθλητισμού”! Την ίδια ακριβώς φράση επανέλαβε πριν λίγες μέρες στην συνάντηση που είχε με τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και το Περιφερειακό Συμβούλιο στην Τρίπολη.


Εμείς λοιπόν σήμερα τον ρωτούμε δημόσια:


Τώρα που το αποκαλύψαμε τι ακριβώς συμβαίνει με ένα ακόμα κουφάρι πολιτισμού που ανήκει στα περιουσιακά στοιχεία του Υπουργείου του και βρίσκεται δίπλα από έναν φημισμένο σε όλο τον κόσμο αρχαιολογικό χώρο, τι σκοπεύει να κάνει ο κ.Υπουργός;


Τον ίδιο προβληματισμό βάζουμε και στον Περιφερειάρχη μας Πέτρο Τατούλη αλλά και στον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Γιώργο Δέδε.


Μήπως με όλα αυτά που φέραμε στο φως της δημοσιότητας είναι κατάλληλη στιγμή για παραχώρηση και τουριστική αξιοποίηση του συγκεκριμένου χώρουcf8322 ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΩΝ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ Ε.Ο.Τ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ !

Στην κάτω αριστερή πλευρά του χώρου είχε γίνει η σατανική τελετή όπου βρέθηκε και το κεφάλι του κόκορα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: