Απίθανη εναλλακτική συνταγή για τη συκωταριά. Το κονιάκ κάνει όλη τη διαφορά!
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τσιγαρίζουμε ελαφρά. Προσθέτουμε τη συκωταριά κομμένη σε μικρά κομμάτια. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, 1 κ.γλ. δεντρολίβανο. Ρίχνουμε το...
κονιάκ, το χυμό ενός λεμονιού που έχουμε ανακατέψει με 1 κ.γλ. μουστάρδα και αφήνουμε το φαγητό σε σιγανή φωτιά μέχρι να μείνει με το λάδι του.
Η συνταγή είναι της Ελευθερίας Μπαρμπαρίγου
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τσιγαρίζουμε ελαφρά. Προσθέτουμε τη συκωταριά κομμένη σε μικρά κομμάτια. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, 1 κ.γλ. δεντρολίβανο. Ρίχνουμε το...
κονιάκ, το χυμό ενός λεμονιού που έχουμε ανακατέψει με 1 κ.γλ. μουστάρδα και αφήνουμε το φαγητό σε σιγανή φωτιά μέχρι να μείνει με το λάδι του.
Η συνταγή είναι της Ελευθερίας Μπαρμπαρίγου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου