Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Φανταστικό χάπι αδυνατίσματος ή χάπι του φανταστικού αδυνατίσματος;.

Υπάρχουν χάπια και συμπληρώματα διατροφής που υπόσχονται να σας προσφέρουν γρήγορα κι εύκολα το βάρος και το σώμα που ονειρευόσασταν πάντα. Πριν καταπιείτε καμιά χούφτα από αυτά και στηθείτε μπροστά στον καθρέπτη περιμένοντας καρτερικά το θαύμα,...










διαβάστε παρακάτω μερικά στοιχεία που...






μπορεί να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε που σταματάει η ιστορία κι αρχίζει η μυθολογία.






Μύθος 1ος : Η Αφρικανική hoodia είναι ένα βότανο που καταπιέζει την όρεξη μας, αποτελεσματικά. Αυτές είναι εικασίες που πηγάζουν από έρευνες που έχουν γίνει σε ζώα, με έγχυση ουσία που περιέχεται στο βότανο, στον εγκέφαλο τους. Είναι όμως απίθανο μία πόσιμη κάψουλα και μάλιστα για τον άνθρωπο, να έχει αντίστοιχα αποτελέσματα.






Μύθος 2ος : Δεν χρειάζεται να κάνουμε δίαιτα ή να ασκούμαστε εφόσον παίρνουμε χάπια διαίτης . Ακόμα και αυτά, στις οδηγίες τους γράφουν πως πρέπει να λαμβάνονται συνδυαστικά με κατάλληλη διατροφή και άσκηση για καλύτερα αποτελέσματα.






Μύθος 3ος : Τα χάπια με εκχύλισμα από πράσινο τσάι, καίνε το λίπος. Το πράσινο τσάι, είτε σε ρόφημα είτε σε χάπι, μπορεί να προωθήσει την απώλεια βάρους, όχι όμως και να προκαλέσει σημαντική ή μόνιμη απώλεια βάρους. Κάθε αποτέλεσμα που έχει, πιθανότατα οφείλεται στην καφεΐνη που περιέχει, που τονώνει και διεγείρει και μας «προκαλεί» να είμαστε πιο ενεργητικοί και συνεπώς να καταναλώσουμε περισσότερες θερμίδες.






queen.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: