Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Δείτε πρώτοι το παπούτσι που... διπλώνει!-Επαναστατική μέθοδος!

Την λύση στον πόνο που αισθάνονται οι γυναίκες που φορούν για πολλές ώρες ψηλά παπούτσια, καθώς και σε όσες υποστηρίζουν ότι οι υπέροχες γόβες-στιλέτο τις «χτύπησαν» κάποια στιγμή, έρχεται να δώσει ένας Γάλλος σχεδιαστής.














Ο Raphael Young υποστηρίζει ότι έφτιαξε το πιο άνετο παπούτσι που κυκλοφόρησε ποτέ στην αγορά και μάλιστα είναι τόσο ευέλικτο που σχεδόν… διπλώνει όταν κανείς το πιέσει με το χέρι του. Η σόλα του παπουτσιού είναι φτιαγμένη εξολοκλήρου από λάστιχο, ενώ όλο το υπόλοιπο από καθαρό δέρμα, γεγονός που ελαχιστοποιεί την πιθανότητα τραυματισμού, αλλά και πόνου στο πόδι της γυναίκας.














Η εφεύρεση, που ακούει στο όνομα r-flex shoe, αποτελεί ιδέα στην οποία ο εν λόγω σχεδιαστής δουλεύει εδώ και δύο χρόνια. Το παπούτσι έχει ήδη παρουσιαστεί σε επιδείξεις μόδας και έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία. Οι βασικές εκδοχές του είναι το κόκκινο, το μαύρο, το οποίο είναι και κλειστό μπροστά, καθώς και το peep-toe λευκό.














Πωλούνται σε επιλεγμένα καταστήματα υποδημάτων, στην άκρως… τσιμπημένη τιμή των 400 ευρώ. «Ναι, αλλά το αποτέλεσμα θα σας κάνει απόσβεση όχι για ένα, αλλά για δέκα ζευγάρια παπούτσια», λέει ο σχεδιαστής.














Τώρα, βέβαια, η τιμή τους για τις περισσότερες γυναίκες είναι σχεδόν απαγορευτική. Αν και πολλοί Οίκοι μόδας έχουν ενδιαφερθεί να τα αγοράσουν – προφανώς σε φθηνότερη τιμή, προκειμένου να τα μεταπωλήσουν, κανείς δεν ξέρει τι και πόση επιτυχία θα έχουν στο ευρύ κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: