Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Σώστε το γάμο σας με 5 βήματα

Σώστε το γάμο σας με 5 βήματα
Έτσι θα αποφύγετε ένα ενδεχόμενο διαζύγιο


Είστε παντρεμένες και νιώθετε ότι ο γάμος σας χρειάζεται μια ανανέωση; Τότε με πέντε απλά βήματα μπορείτε πολύ εύκολα να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να αποφύγετε ένα ενδεχόμενο διαζύγιο....










1. Bρείτε μαζί του μία κοινή απασχόληση. Είτε αυτό λέγεται τένις, είτε ο γύρος του τετραγώνου, τέτοιου είδους συνήθειες δυναμώνουν τη σχέση και δίνουν την ευκαιρία στο ζευγάρι για ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα.






2. Βρείτε μία ερώτηση που θα του απευθύνετε κάθε μέρα. «Αγάπη μου πως ήταν η μέρα σου;». Η πιο γλυκιά στιγμή της ημέρας και για τους δυο σας. Η υποσυνείδητη απόδειξη ότι τον νοιάζεσαι πραγματικά.






3. Ξαναβρείτε το χιούμορ σας. Έχεις ξεχάσει πως κάποτε σκάγατε στα γέλια με μια βλακεία που λέγατε ο ένας στον άλλον; Προσπαθήστε να επαναφέρετε το χιούμορ στη σχέση. Το γέλιο παράγει ορμόνες που φέρνουν ευφορία στον άνθρωπο και στις σχέσεις.






4. Όταν μιλάτε σε τρίτους χρησιμοποιήστε το εμείς αντί για το εγώ. Η αίσθηση ότι είσαστε ένα, ενισχύει τους δεσμούς μεταξύ σας.






5. Βρείτε αφορμές για να γιορτάζετε. Όπως παλιά! Δεν γιορτάζατε την επέτειο της γνωριμίας σας και μετά την επέτειο του πρώτου φιλιού και μετά την πρώτη εκδρομή και πάει λέγοντας; Συνεχίστε να το κάνετε. Κάθε γιορτή είναι μία ευκαιρία για να θυμάστε όλα όσα σας ένωσαν κάποτε και σας κρατάνε ακόμη μαζί.






Δεν υπάρχουν σχόλια: