Υλικά
1/2 κρεμμύδι
200 γραμμ. ταραμάς
3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
3 πατάτες βρασμένες και ζεστές
1 κ.σ. κάππαρη (ξεπλυμένη, να έχει ξαρμυρίσει)
2 κ.σ. ξίδι 1 λεμόνι (χυμός)
2 φλ. τσαγιού σπορέλαιο
2 κ.σ. νερό 1.
Κατ' αρχάς, μουλιάζουμε το ψωμί. Στον κάδο του μίξερ με τους κόφτες βαζουμε το κρεμμύδι, το ψωμί αφού θα το έχουμε στραγγίξει, τις πατάτες, την κάππαρη και τον ταραμά.
Ανακατεύουμε καλά να πολτοποιηθούν. 2. Προσθέτουμε στο μείγμα το λεμόνι, το ξίδι, λίγο λίγο το σπορέλαιο και τέλος το νερό. Χτυπάμε καλά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου