Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ποδοσφαιριστές βίασαν ανήλικες!

Σάλο έχει προκαλέσει στην Αγγλία, η είδηση βιασμού δύο 12χρονων κοριτσιών από έξι ποδοσφαιριστές

Κατηγορούμενοι για βιασμό δύο ανήλικων κοριτσιών είναι....
έξι νεαροί ποδοσφαιριστές στην Αγγλία, μερικοί εκ των οποίων παίζουν στις ακαδημίες της Ρέντινγκ.
Πρόκειται για τους Άσλεϊ Τσαρλς (20), Ντένις Ντε Σόουζα (18), Λουκ Φαρούτζια (21), Κόρτνι Άμος (19), Τζέισον Ντόουνς (20) και Τζέιβον Έντουαρντς (19) οι οποίοι παραδέχτηκαν την πράξη τους, με την αιτιολογία πως παραπλανήθηκαν από τα κορίτσια, αφού αυτές είπαν ψέματα για την ηλικία τους.
Οι ποδοσφαιριστές φέρονται να είχαν επικοινωνία μέσω μηνυμάτων με τις κοπέλες, όταν αυτές το έσκασαν από ένα οικογενειακό πάρτι για να τους συναντήσουν σε ένα πάρκο. Η μητέρα της μίας κοπέλας αντιλήφθηκε την απουσία των κοριτσιών ειδοποιώντας την αστυνομία. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τις κοπέλες στις 02:20 το βράδυ στο πάρκο όπου είχαν δώσει ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές και όταν ρωτήθηκαν για το τι έκαναν, αυτές παραδέχτηκαν ότι είχαν σεξουαλική επαφή με μια παρέα αντρών.
Οι λεπτομέρειες του περιστατικού άφησαν με ανοιχτό το στόμα το δικαστήριο, αφού μεταξύ άλλων ακούστηκε από τον δικαστή πως η μία κοπέλα είχε σεξουαλική επαφή με πέντε από τους έξι άνδρες, όπως επίσης ότι είχε συμφωνηθεί μεταξύ τους να μοιραστούν από τρεις η καθεμία!
Ο συνήγορος του Ντε Σόουσα, είπε ότι όταν ο πελάτης του πληροφορήθηκε την ηλικία των κοριτσιών από τους αστυνομικούς, ένιωσε αηδία αναφέροντας ότι έχει μικρή αδερφή στην ίδια ηλικία.
Παράλληλα εξετάστηκε και το ενδεχόμενο, οι κατηγορίες του βιασμού να μην ευσταθούν αφού οι ανήλικες προκάλεσαν το συμβάν, χωρίς όμως να ελαφρυνθεί η θέση των κατηγορούμενων αφού η απόφαση του δικαστηρίου έστειλε τους πέντε για τα επόμενα δύο χρόνια σε αναμορφωτήριο, ενώ για τον Λουκ Φαρούτζια (21) ήταν χειρότερα τα πράγματα αφού θα περάσει τα δύο επόμενα χρόνια στη φυλακή.




Δεν υπάρχουν σχόλια: