Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Σάλος με βιντεάκι με 40άρα ξανθιά...

Δεν έχει προηγούμενο το «ροζ» βίντεο που έχει αναρτηθεί στο Ίντερνετ, με πρωταγωνίστρια μια Πατρινιά που επιδίδεται σε άγριο σεξ.


Και λέμε ότι δεν έχει προηγούμενο, γιατί -αν και πολλά «ροζ» βίντεο από την Πάτρα έχουν ανεβεί κατά καιρούς στο Διαδίκτυο- αυτό ξεπερνά ό,τι έχει αναρτηθεί μέχρι τώρα, τόσο σε διάρκεια όσο και σε... αποκαλύψεις.


Το βίντεο, που διαρκεί τρία λεπτά και 33 δευτερόλεπτα, φέρει τον τίτλο: «Πατρινιά ξ... σε ερασιτεχνικό γ......!» Μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα... «thesextube» και κυριολεκτικά θα τα δείτε όλα.


Αρχής γενομένης από το πρόσωπο της καστανόξανθης Πατρινιάς, που φαίνεται καθαρά, καθώς η ίδια δεν κάνει καμία προσπάθεια να κρυφτεί.


Ντυμένη με προκλητικά σέξι μαύρα εσώρουχα, η Πατρινιά (που δείχνει ηλικιακά να είναι κοντά στα σαράντα) στήνεται πρόθυμη να κάνει σεξ με τον εραστή της που τον αποκαλεί «Άρη», σε χώρο μάλιστα που φαίνεται ότι είναι εργασιακός.


Στη διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων η σαραντάρα Πατρινιά τα κάνει όλα και τα δίνει όλα. Άναρθρες κραυγές συνοδεύουν το άγριο σεξ που κάνει με τον εραστή της και το οποίο (παρότι τα πλάνα κάποιες στιγμές είναι... τρικυμιώδη) παραπέμπουν σε σκληρό επαγγελματικό πορνό.


Αλλά κι ο «Άρης», που έχει αξιοσημείωτα πλούσια σωματικά προσόντα, με τη σειρά του τα δίνει κι αυτός όλα! Μάλιστα, από τα προσόντα του, σε συνδυασμό με τις σεξουαλικές του επιδόσεις, αβίαστα συνάγεται το συμπέρασμα ότι δεν δείχνει να έχει να ζηλέψει τίποτα από έναν επαγγελματία πορνοστάρ!


Με άλλα λόγια, αν και το βίντεο είναι ερασιτεχνικό, το σεξ που απεικονίζεται σ' αυτό πλησιάζει σε στάνταρ τις πορνό ταινίες.


Επιπλέον, είναι από τα πλέον δημοφιλή που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στο Ίντερνετ, αφού σε διάστημα τεσσάρων μηνών το έχουν δει πάνω από 10.000 άτομα!


Δεν υπάρχουν σχόλια: