Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Πούλησε την παρθενιά της για τις σπουδές της!!

Σεξ μετά δημοσίων θεαμάτων ήταν η πρώτη εμπειρία για την Αλίνα Περσέα, τη 18χρονη φοιτήτρια από τη Ρουμανία που έβγαλε στο σφυρί την παρθενιά της προκειμένου να συνεχίσει τις σπουδές της. Ο άνθρωπος που έδωσε τη μεγαλύτερη προσφορά (10.000 ευρώ) είναι ένας Ιταλός επιχειρηματίας, ο οποίος της συμπεριφέρθηκε τόσο καλά ώστε μάλλον η Αλίνα είναι ερωτευμένη μαζί του.


Αφηγούμενη την εμπειρία της, η...


18χρονη κοπέλα φαίνεται ενθουσιασμένη, καθώς η απώλεια της παρθενιάς της συνδυάστηκε μ' ένα υπέροχο ταξίδι στη Βενετία. Ο 45χρονος πρώτος εραστής της ήταν από τη Μπολόνια, ωστόσο η συνάντησή τους έγινε στην πόλη των δόγηδων. Φθάνοντας στο αεροδρόμιο, την υποδέχτηκε με μια σοκολάτα.


Ηταν ευγενικός και καλοντυμένος, όπως λέει η νεαρή κοπέλα. Συμπεριφέρθηκε σαν κύριος, αφού δεν θέλησε να την πάει κατευθείαν στο ξενοδοχείο και να κάνουν σεξ. Αντίθετα, έκαναν μια βόλτα στην πόλη, έφαγαν παρέα -φυσικά, όλα κερασμένα από τον επιχειρηματία- και κατέληξαν το βράδι πια σ' ένα πολυτελές ξενοδοχείο.


Εκεί, μετά τα πρώτα φιλιά, εκείνος άρχισε να...«οδηγεί», καθώς η Αλίνα δεν είχε εμπειρία, όπως άλλωστε αποδείκνυε το πιστοποιητικό παρθενίας που είχε πάρει από τον γιατρό της. «Ολα ήταν υπέροχα» λέει η κοπέλα, που έκανε σεξ χωρίς προφυλάξεις, καθώς ο εραστής της της έδειξε βεβαίωση πως δεν πάσχει από μεταδιδόμενα νοσήματα.


Κοιμήθηκαν αγκαλιά και το πρωί πήραν πρωινό, σαν να ήταν αληθινό ζευγάρι. Συνοδεύοντάς τη στο αεροδρόμιο, της είπε πως θα ήθελε να την ξαναδεί. Το ίδιο θέλει κι εκείνη, κι ίσως πίσω από αυτή την επιθυμία να γεννήθηκε ένας αμοιβαίος έρωτας. Θέλει να τον ξαναδεί και φυσικά δεν σκοπεύει να του ζητήσει πάλι χρήματα. Της αρκεί η εμπειρία της επαφής, σωματικής και ψυχικής.










Δεν υπάρχουν σχόλια: